10 Haziran'da online olarak gerçekleşecek Webrazzi Dijital 2020'nin ilk tur konuşmacıları

Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizi 10 Haziran'da online olarak gerçekleştireceğiz.
10 Haziran'da online olarak gerçekleşecek Webrazzi Dijital 2020'nin ilk tur konuşmacıları

Corona virüs salgını ile hem gündelik yaşantımız değişti hem de gelecek planlarımız daha farklı şekillenmeye başladı. Zira salgının yayılmasını engellemek için en önemli önlem olan teması azaltmak, toplu olarak bir arada olacağımız tüm etkinliklerin iptal olmasına ya da o etkinliklerin online olarak gerçekleşmesine neden oldu. Yavaş yavaş normalleşmenin başladığı günümüzde bizler önlemlerimizi sıkı tutarak etkinliği online olarak gerçekleştirmeye karar verdik.

Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizi 10 Haziran'da online olarak gerçekleştireceğiz. Böylece dijital gündemin nabzını tutarken sosyal mesafeyi de göz önünde bulundurarak toplum sağlığının korunmasını hedefliyoruz.

Bu sene online olarak gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital 2020'de her zaman olduğu gibi yine dijitale dair birçok konu gündemimizde olacak. Yurt dışından önemli konuşmacıların da yer alacağı etkinliğimizde teknoloji ve hikaye anlatımından içerik pazarlamasında yeni trendlere gündemdeki konular sizlerle olacak. Covid-19 dönemiyle ilgili içerik tüketiminden, tüketicinin psikolojine kadar detaylı sunumlar da yer alacak.

Konferansımızın teknik altyapısı için uzun zamandır çalışıyorduk ve bu sene koşulların da etkisiyle farklı bir sistem katılımcıları bekliyor. Webrazzi Dijital 2020 için bilet alan Webrazzi üyeleri, konferansı Webrazzi profilinden izleyebilecek. Ayrıca yabancı konuşmacılarımız için simultane çeviri de mevcut olacak.

Gelin konuşmacılara yakından bakalım:

Alemşah Öztürk: 4129Grey’in Chief Happiness Officer’ı Alemşah Öztürk, daha önce birçok Webrazzi konferansında konuşmacı olarak yer aldı. 24 yaşında Türkiye'nin en genç kreatif direktörü ünvanını alan Öztürk, uzun yıllardır ajanslarıyla ürettiği işlerle Cannes Lions, Clio ödülleri, D&AD, Webby ödülleri aldı. 

Guy Winch: New York University'den Klinik Psikoloji doktorasına sahip Guy Winch, bugüne kadar 26'dan fazla dile çevrilen kitapların yazarı olarak da biliniyor. Duygusal İlk Yardım (Emotional First Aid), Şikayet Terapisi (The Squeaky Wheel) gibi kitaplarıyla dünya çapında tanınan Winch'in tanınırlığını artıran ise milyonların dikkatini çeken Ted konuşmaları. Daha önce birden çok kez konuşmacı olarak yer alan Winch, Webrazzi Dijital 2020'de Covid-19 sürecinde tüketici psikolojisini odağına alacak.

İdil Kesten: Gemius Ülke Müdürü İdil Kesten yaptığını sunumlar verdiği bilgilerle ilgi çeken isimlerden. Webrazzi Dijital 2020'de de Covid-19 sürecinde içerik tüketimi ve dijital reklamları anlatacak olan İdil Kesten, 2013 yılından beri dijital reklam teknoloji ve medya araştırmaları alanlarında faaliyet gösteren Gemius'ın Türkiye ve Ortadoğu ofisini yönetiyor.

Prateek Sharma: HubSpot'un Orta Doğu ve Afrika yöneticisi Prateek Sharma, şirketin bu bölge faaliyet gösterdiği ilk yılda yüzde 200'den fazla büyümesine yardımcı oldu. Sharma, sorumlu olduğu bölgede ortakları değerlendiriyor, inbound marketing konusunda yaptığı sunumlarla dikkatleri çekiyor.

Smadar Ludomirski: İnternet sitesi trafik ölçümleme ve analiz servisi SimilarWeb'de VP GTM, Partnerships and Strategic Territories olarak faaliyet gösteriyor. Ludomirski, SimilarWeb'de bayi ekosistemini kurup yönetiyor; stratejik ortaklıkların potansiyelini yönetiyor ve maksimuma çıkarıyor. Ludomirski'nin ekibi, SimilarWeb'i doğrudan satışların yönlendirmediği ülkelere ve bölgelere genişletmekten sorumlu. 

Togay Özen: McKinsey & Company Türkiye Yardımcı Ortağı.

Yüce Zerey: Webrazzi konferanslarında daha önce dinleme fırsatı yakaladığımız Yüce Zerey, e-ticaret ekosisteminin yakından tanıdığı bir isim. Şu anda Hepsiburada'nın CMO'su olarak faaliyet gösteren Zerey, daha önce Ülker, Türk Hava Yolları, The Coca-Cola Company ve Unilever gibi şirketlerde önemli pozisyonlarda görev aldı. Yüce Zerey, yerli ve yabancı 130’dan fazla ödüle layık görüldüğü pazarlama kariyerine ek olarak, uzun yıllardır Bilgi Üniversitesi’nde pazarlama yönetimi ve interaktif pazarlama üzerine ders veriyor.

Webrazzi Dijital 2020'nin konferans programı ve daha fazla konuşmacısı yakında açıklanacak. Etkinlikle ilgili bilgi almak için buradan ulaşabilirsiniz.

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.