Vidobu’nun video eğitimlerine gelen talep iki katına çıktı

Vidobu'nun paylaştığı bilgilere göre son iki aylık dönemde eğitimlere gelen talep neredeyse iki katına çıktı.
Vidobu’nun video eğitimlerine gelen talep iki katına çıktı

2009 yılında kurulan ve 2013 yılında Mynet ailesine katılan video eğitim platformu Vidobu'nun 75 bin üyeye ulaştığını 2018 yılının Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise karşımıza yeni bir haber ile çıkan girişimin paylaştığı bilgilere göre ise son iki aylık dönemde eğitimlere gelen talep neredeyse iki katına çıktı.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Corona virüs salgını, pek çok sektörü kötü etkilese de bazı iş kollarının da yükselmesine sebep oldu. Bu iş kollarının başında ise online eğitim servisleri geliyor.

Yaklaşık 1 milyon kullanıcıya ulaşan online video eğitim platformu Vidobu'nun paylaştığı bilgilere göre kişisel gelişim, mesleki gelişim, bilişim teknolojileri ve hobi gibi kategorilerde sunduğu eğitimlere, son iki aylık dönemde gösterilen talep ikiye katlandı.

Bu dönemde mevcut müşterilerine verdikleri hizmetlerin kapsamını çok daha genişletirken, birçok yeni firmayla da iş birliğine başladıklarını belirten Vidobu kurucusu ve yöneticisi Hakan Çamoğlu, uzaktan eğitimin çok büyük bir verim ve tasarruf sağladığını da sözlerine ekledi.

Vidobu kurucusu ve yöneticisi Hakan Çamoğlu

Vidobu olarak misyonlarının yüksek kalitedeki eğitimlerin herkes tarafından, her yerden ve düşük maliyetle erişilebilir olması olduğunu da paylaşan Vidobu, bu misyon doğrultusunda yüzlerce eğitmenle ürettikleri 12 binin üzerinde Türkçe video eğitim setini, devamlı geliştirdikleri kapsamlı içerik ölçümleme yönetim altyapısı ve teknolojisini çok ekonomik bedellerle kullanıcılarına sunduklarının da altını çizdi.

Paylaşılan bilgilere göre son dönemde özellikle kişisel gelişim, uzaktan çalışma, stres yönetimi, sağlık başlıkları altındaki eğitimlerin çok büyük ilgi görüyor. Her yıl yüzde 100’ün üzerinde bir büyümeyle yükselişlerinin sürdüğünü dile getiren Çamoğlu, kısa zamanda bireysel kullanıcılar, Türkiye’nin önde gelen şirketleri ve üniversitelerine hizmet vererek yaklaşık 1 milyon kullanıcıya ulaştıklarını da paylaştı.

Vidobu'nun müşterileri arasında Koç Holding, Tüpraş, Marmarabirlik, Renault, Vodafone, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Akbank, MESS, Çimsa ve Enka İnşaat gibi önemli firmalar olduğunu da ekleyelim. Vidobu, bu firmaların haricinde Türkiye’de 40’a yakın üniversiteye de hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.