Etkinlik yönetim platformu Holacon'dan sanal etkinlik yeniliği

Holacon tarafından kullanıma sunulan Holacon Live Event özelliği sayesinde kullanıcıların etkinliklerini sanal dünyada diledikleri gibi özelleştirmelerine olanak sağlanıyor.
Etkinlik yönetim platformu Holacon'dan sanal etkinlik yeniliği

Etkinlik yönetimine odaklanan yerli bir servis olan Holacon'dan ilk olarak geçtiğimiz yılın Şubat ayında sizlere bahsetmiştik. Farklı boyutlardaki ve kategorilerdeki etkinliklerin a'dan z'ye yönetilmesini ve katılımcıların etkinliklerde interaktif bir deneyim elde etmesini sağlayan Holacon, bugün ise yeni bir özellik ile karşımıza çıktı.

Holacon tarafından kullanıma sunulan Holacon Live Event özelliği sayesinde kullanıcıların etkinliklerini sanal dünyada diledikleri gibi özelleştirmelerine olanak sağlanıyor. Etkinlik yöneticilerine sahneden, alt oturumlara, networking alanlarından, fuaye alanlarına kadar birçok alan yaratmalarına ve özelleştirmelerine olanak sağlayan Holacon Live Event özelliği, konuşmacıya sor, canlı oylama ve anketler, sosyal duvar, mesajlaşma gibi etkinliğinizin nabzını her an yüksek tutacak fonksiyonlar da sunuyor.

Holacon kayıt modülü sayesinde özelleştirilebilir kayıt formunuzu yaratabilir, mobil uygulama ve web siteniz üzerinden etkinliğinize özel kayıt formları oluşturabilir, çoklu ve farklı türde fiyatlandırmada katılım paketleri ve bilet oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda alt etkinlikler yaratabilir, ayrı kayıt alabilir, bilet satabilir ve kurallar da oluşturabilirsiniz. Tüm kayıt ve satışlarınız için anlık raporlar alabilir ve dashboard üzerinden takip edebilirsiniz.

Holacon Live Event özeliği etkinliğinizin kurumsal kimliğine ve konseptine uygun olarak oldukça fazla özelleştirme olanağı da sunuyor. Etkinlik sahnenizi dilediğiniz gibi markalayabilir, hatta banner alanları sayesinde sponsorlarınız ve iş ortaklarınıza çok daha fazla görünürlük sağlayabilirsiniz.

Katılımcılarınıza sunduğunuz networking alanları sayesinde bir araya gelmelerine olanak sağlayabilirsiniz. Networking alanlarınızın arka planlarını özelleştirebilir ve çok daha canlı bir hale getirebilirsiniz. Katılımcılarınız onlar için oluşturmuş olduğunuz özel networking alanlarında bir araya gelebilir, online randevu ve görüşme talebi iletebilirler. Aynı zamanda kendi izinleri doğrultusunda birbirlerinin profillerini görüntüleyebilir ve mesajlaşabilirler.

Etkinliklerinizi oturumlara ayırabileceğinizi ve dilerseniz bu oturumları özelleştirebileceğinizi de ekleyelim. Etkinliğinizde dilerseniz sanal fuaye alanları oluşturabilir ve standlar da sergileyebilirsiniz. Aynı zamanda bu standlara ait görsel ve videolar yükleyebileceğiniz medya galerileri oluşturabilir ve katılımcılarınıza gerçek bir stant deneyimi yaratabilirsiniz.

Etkinlik yayınınızı mobil uygulama üzerinden yapabileceğinizi ve tüm interaktif özellikleri katılımcılarınızın kullanımına sunabileceğinizi de ekleyelim. Katılımcılarınız mobil uygulama üzerinden etkinlik sosyal duvarında fotoğraflar paylaşabilir, birbiri ile mesajlaşabilir, canlı oylama ve anketlere katılabilir ve etkinliğinize bütünüyle dahil olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.