Avatar oluşturma uygulaması Zepeto, 150 milyon kullanıcıya ulaştı

Güney Kore merkezli SNOW Corporation firması tarafından geliştirilen Zepeto, paylaşılan bilgilere göre 150 milyon kullanıcıya ulaştı.
Avatar oluşturma uygulaması Zepeto, 150 milyon kullanıcıya ulaştı

Yaklaşık 1,5 yıl önce kullanıma sunulan bir avatar yaratma uygulaması olan Zepeto, kısa süre içinde büyük bir başarı yakaladı. Güney Kore merkezli SNOW Corporation firması tarafından geliştirilen Zepeto, paylaşılan bilgilere göre 150 milyon kullanıcıya ulaştı.

Selfielerinizi animasyonlu avatarlara dönüştüren uygulama, geçtiğimiz aylarda oldukça popüler bir hale gelmişti. Şirket tarafından paylaşılan bir diğer önemli bilgi ise aylık aktif kullanıcı sayısı ile ilgili oldu. Zepeto'nun paylaştığı bilgilere göre uygulamanın 10 milyon aylık aktif kullanıcısı bulunuyor.

SNOW Corporation tarafından paylaşılan bilgilere göre ise Zepeto için şu an en büyük pazar Çin. Zepeto uygulaması Çin'de "Zaizai" ismi ile tanınıyor. Kolay kullanımı ve sunduğu başarılı özellikler ile popüler bir uygulamaya dönüşen Zepeto, temelde bir Selfie uygulaması olan Snow tarafından geliştirildi. 

Snow uygulamasının çatı şirketi olan Naver'ın aynı zamanda Asya'nın en önemli mesajlaşma servisi olan Line'ın sahibi olduğunu da ekleyelim. Zepeto uygulamasının içinde bir sosyal ağ özelliği olduğunu da belirtelim. Kullanıcılar bu özellik sayesinde anonim olarak ve kendi animasyonlu avatarlarını kullanarak sosyalleşebiliyor.

Zepeto uygulamasının içinde yer alan bir başka özellik ise mini oyunlar. Kullanıcılar diledikleri mini oyunları platform aracılığı ile ücretsiz olarak oynayabiliyor. Zepeto'nun platformu içinde bugüne kadar 600 milyonu aşkın sanal eşya sattığını da belirtelim. Bugüne kadar 600 milyon eşyanın satışından ise 10 milyon dolar gelir elde edildi. Kısacası sadece bir avatar oluşturma uygulaması olmayan Zepeto, kullanıcılarına kapsamlı bir ekosistem sunuyor. Dilerseniz Zepeto uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.