Rolls-Royce’tan Covid-19 krizinde ücretsiz eğitim programı: Dijital Akademi

Rolls-Royce, dünyanın dört bir yanındaki insanların ve şirketlerin COVID-19 krizinden çıkmalarına katkıda bulunmak için dijital beceri eğitim programını ücretsiz olarak kullanıma sunuyor.
Rolls-Royce’tan Covid-19 krizinde ücretsiz eğitim programı: Dijital Akademi

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etki altına alan Corona virüs salgını, çalışma şeklimizi de kısa zaman içinde değiştirdi. Rolls-Royce, dünyanın dört bir yanındaki insanların ve şirketlerin COVID-19 krizinden çıkmalarına katkıda bulunmak için dijital beceri eğitim programını ücretsiz olarak kullanıma sunuyor.

Eğitim ortakları ve platformlarını bir araya getiren ilk kurs paketinde veri bilimi, yapay zeka, makine öğrenimi, kodlama ve dijital kültüre giriş dersleri yer alıyor. Rolls-Royce tarafından sunulacak olan kurslar 20 dakikalık kısa oturumlardan sertifikalı eğitim programlarına kadar geniş bir yelpazede kullanıcıya sunuluyor.

Rolls-Royce'un bu girişimi, salgının ortadan kalkmasının ardından ekonomik toparlanmanın hızlandırılması ve kolaylaştırılması amacıyla yeni yöntemler bulmaya çalışan teknoloji şirketleri ve veri bilimi uzmanlarının meydana getirdiği gönüllülük esasına dayalı küresel bir grup olan Emergent Alliance'ın oluşturulmasında üstlendiği kurucu rolün ardından uygulamaya kondu.

Rolls-Royce Dijital Akademi'nin Rolls-Royce’un dünyanın önde gelen endüstriyel teknoloji şirketlerinden birine dönüşmesine yardımcı olduğunu ve son iki yılda kurumun 20 bini aşkın çalışanına eğitim verdiğini de ekleyelim. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rolls-Royce Dijital Akademi Başkanı Manisha Misty, birçok insan ve şirketin COVID-19 döneminde son derece zorlu koşullardan geçtiğini paylaştı. 

Akademideki eğitimlerin birçoğunun Rolls-Royce çalışanları tarafından denenmiş ve test edilmiş eğitimlerden oluştuğunu da dile getiren Misty, son birkaç yıldır Rolls-Royce merkezinde de yapılan bu eğitimlerin insanların dijital geleceğin gerektirdiği iş yaşamına adaptasyona destek sağlayacağını da paylaştı.

Kurslara erişimin buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.