Uygulama analiz firması Sensor Tower, 45 milyon dolar yatırım aldı

San Francisco merkezli Sensor Tower'ın paylaştığı bilgilere göre girişim, 45 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı.
Uygulama analiz firması Sensor Tower, 45 milyon dolar yatırım aldı

Mobil uygulamalara odaklanan bir analiz firması olan Sensor Tower'ın paylaştığı veriler üzerinden pek çok haberi sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşacağımız haber ise direkt olarak Sensor Tower ile ilgili. Paylaşılan bilgilere göre uygulama analiz firması olan Sensor Tower, yeni bir yatırım aldı.

San Francisco merkezli Sensor Tower'ın paylaştığı bilgilere göre girişim, 45 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı. Hatırlatmak gerekirse 2013 yılında Alex Malafeev ve Oliver Yeh tarafından kurulan Sensor Tower, aynı yıl 1 milyon dolarlık bir tohum yatırımı almıştı. 

2013 yılından bu yana yoluna karlı bir şekilde devam eden Sensor Tower, 2019 yılında gelirlerini bir önceki yıla oranla yüzde 65 oranında artırdı. Geçtiğimiz yıl Sensor Tower ekibinin iki katına çıkarıldığını da ekleyelim. San Francisco dışında ofislere de sahip olan Sensor Tower, en son EMEA bölgesindeki talebi karşılayabilmek için Londra'da ofis açtı.

45 milyon dolarlık yatırımın Riverwood Capital tarafından yapıldığını da ekleyelim. Sensor Tower kurucu ortağı ve CEO'su Alex Malafeev'in paylaştığı bilgilere göre alınan 45 milyon dolarlık yeni yatırım şirketin servislerini geliştirmek için kullanılacak.

Sensor Tower'ın şu an için 350'yi aşkın kurumsal müşteriye sahip olduğunu ve bu müşteriler arasında Morgan Stanley, Zynga ve Tencent gibi önemli isimler olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.