Countly'den online ve ücretsiz rapor: Dönüşen Finans Sektöründe Analitik ve Pazarlama

Countly, kurumların analitik ürünleri ile dijital yolculuklarına ışık tutmaya yönelik hazırladığı “Bankacılık ve Finans Sektörünün Dijital Altın Madeni: Analitik” raporunu ücretsiz olarak sundu.
Countly'den online ve ücretsiz rapor: Dönüşen Finans Sektöründe Analitik ve Pazarlama

Müşterileri arasında BMW, Microsoft, SAP, CocaCola, Kaiser Permanente, Alphabet, Türk Telekom, TomTom, Kraken, Deutsche Telekom, Verizon, Pictet, Wirecard gibi önemli şirketlerin yer aldığı mobil analitik girişimi Countly, kurumların analitik ürünleri ile dijital yolculuklarına ışık tutmaya yönelik hazırladığı “Bankacılık ve Finans Sektörünün Dijital Altın Madeni: Analitik” raporunu ücretsiz olarak sundu.

2000’li yılların başından bu yana birçok sektör teknolojiye ayak uydurma, müşteri taleplerine yanıt verme ya da sadece müşterilerin işlerini kolaylaştırmak adına sürekli değişen ve gelişen çevrenin gereksinimlerine uyacak şekilde gelişti. Hızla gelişen dijital dünyanın etkisi, gittikçe artan yeni teknolojilerle hayatımızın hemen hemen her alanında görülebiliyor. Bu tür dijital dönüşümlere en hızlı adapte olan ve buradan en fazla faydalanan sektörlerden birinin de bankacılık ve finans olduğunu söyleyebiliriz. Countly de yayınlandığı 110 sayfalık raporla, bu kapsamda şirketlere yardımcı olmayı hedefliyor.

Dijitalleşen finans dünyası

Rapora göz attığımızda dijitalleşen finans dünyasına dair birçok kavramın detaylı bir şekilde açıklandığını görüyoruz. Fintech'lerden açık bankacılığa, görünmez bankacılıktan blockchain ve yapay zekaya birçok kavram, bugüne kadar yayınlanan raporlardan derlenen önemli rakamlarla açıklanmış. Bu da okuyucunun hem genel hem de detaylı bir şekilde bilgilenmesine imkan sağlıyor. Ayrıca regülasyonlar ve gizlilik ile güvenlik konuları da raporda karşımıza çıkan kayda değer kavramlar demek mümkün.

Kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi için analitik platformlarının önemi

Kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi için en doğru araçlar olan analitik platformları da raporun öne çıkan içeriklerinden. Analitik ürünlerin detaylı anlatımının yanı sıra bu ürünleri kullanmanın şirketlere ne gibi kazançlar sağlayacağını “Bankacılık ve Finans Sektörünün Dijital Altın Madeni: Analitik” raporunda bulabilirsiniz.

110 sayfalık raporu, ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.