A101 de eve siparişe başladı: A101 KAPIDA

Online market sektörü için 2020'nin hareketli olacağını daha önce sizlerle sıklıkla paylaşmıştık. Bugün pazara Türkiye'nin önemli indirim market zincirlerinden A101 de dahil oldu.
A101 de eve siparişe başladı: A101 KAPIDA

Kendini Türkiye’nin en yaygın perakende zinciri olarak tanımlayan A101, eve alışveriş uygulamasını hayata geçirdi. Türkiye’nin her ilçesinde yer alan 9.000 marketi ile Türkiye’nin en yaygın marketi olan A101, mobil uygulaması olan A101 Kapıda ile eve siparişe başladı.

Dah önce Şok'un da dahil olması ile hızlanan rekabette A101'in adımı da gecikmeden geldi. Online market servislerinde olduğu gibi mobil uygulama ile yapılan alışveriş A101'de de seçilen zaman aralığında en yakın marketten evlere teslim ediliyor. Haberde önce çıkan fotoğraf Suadiye Ayşe Kadın şubesinden olurken servisin şimdilik İstanbul’da Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar ilçelerinde hizmet verdiğini de belirtelim. A101'in eve sipariş servisi A101 Kapıda'nın kısa zamanda diğer alanlara açılma planı olduğunu da paylaşalım.

Gelelim uygulamanın nasıl çalıştığına. A101 Kapıda mobil uygulaması ile üye girişi yapılarak uygulamaya kayıt olduktan sonra evinize en yakın A101’in stoklarında bulunan gıda, temizlik, kozmetik gibi tüm ürünler uygulama üzerinden sipariş edilebiliyorsunuz. Serviste şimdilik meyve, sebze, açık ekmek ve gramajı değişen (tavuk, kıyma vb.) ürünler şu an için kapsam dışı. Bu ürünlerin de ilerleyen süreçte sürede sisteme dahil edilmesi planlanıyor. Ödeme online olarak kredi kartı ile yapılıyor, kapıda ödeme bulunmuyor. Uygulamada siparişlerin dağıtımı A101 Kapıda logolu özel araçlar tarafından gerçekleştiriliyor.

A101'in iOS uygulamasına buradan, Android uygulamasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.