Zoom etkinlikleriniz için sayfa yaratma aracı: ZmURL

ZmURL, Zoom etkinlikleriniz için dakikalar içinde oluşturabileceğiniz etkinlik sayfaları yaratmanıza olanak tanıyor.
Zoom etkinlikleriniz için sayfa yaratma aracı: ZmURL

Hem ülkemizi hem de tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını nedeniyle pek çok insan evlerinden çalışıyor. Bu durum bazı uygulama ve servislerin kısa zaman içinde oldukça popüler hale gelmelerine de olanak sağladı. Bu uygulamaların başında ise görüntülü görüşme ve toplantılara odaklanan Zoom uygulaması geliyor.

Zoom uygulaması içinde görüntülü etkinlikler düzenlemeniz de mümkün. Tam da bu noktada devreye giren ZmURL, Zoom etkinlikleriniz için dakikalar içinde oluşturabileceğiniz etkinlik sayfaları yaratmanıza olanak tanıyor. Sistemi kullanmak için öncelikle Zoom hesabınız ile ZmURL'e giriş yapmanız gerekiyor. 

Giriş yaptıktan sonra ise etkinlik sayfası oluşturma aracı karşımıza çıkıyor. Bu araç sayesinde etkinliğinizin temasına göre bir görsel seçebilirsiniz. Sonrasında ise oluşturacağınız Zoom etkinliğinin ismini, tarihini ve saat kaçta başlayacağını sisteme eklemeniz gerekiyor. 

ZmURL sayesinde oluşturacağınız Zoom etkinliği için kısa bir URL de yaratabiliyorsunuz. ZmURL'in odaklandığı önemli noktalardan biri ise güvenlik kısmı. İçinde bir RSVP sistemi bulunduran ZmURL, bu özellik aktif olduğunu sadece RSVP yapan kullanıcıların Zoom etkinliğinin detaylarını görmesine izin veriyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.