Mac ve iOS için ücretsiz video düzenleme uygulaması: Write-on Video

Write-on Video, sadece iOS ve Mac kullanıcıları için üretilmiş, ücretsiz bir video düzenleme uygulaması. İşlev olarak Inshot ve iMovie'ye benzese de Inshot'tan daha kapsamlı, kullanımı ise iMovie'den daha kolay.
Mac ve iOS için ücretsiz video düzenleme uygulaması: Write-on Video

Günümüzde sosyal medya içeriği oluşturmak, eskiye göre çok daha kolay olsa da hemen hemen her şeyi tek bir uygulama üzerinden yapabilmek için o uygulamaya ciddi paralar ödemek gerekebiliyor. Zira video oluşturmak, oluşturulan videoyu düzenlemek, müzik ya da ses kaydı eklemek, üzerine metin yazmak ve bunları yaparken özgün olmak için tek uygulama çoğu zaman yeterli olamayabiliyor. Ancak hem bu saydıklarımı mobilde dahi yapabilmenize yardımcı olan hem de ücretsiz bir uygulama mevcut; Write-on Video.

Write-on Video, sadece iOS ve Mac kullanıcıları için üretilmiş, ücretsiz bir video düzenleme uygulaması. İşlev olarak Inshot ve iMovie'ye benzese de Inshot'tan daha kapsamlı, kullanımı ise iMovie'den daha kolay. Uygulama her ne kadar birçok özelliğini ücretsiz sunsa da ücretli plana dahil olan daha geniş kapsamlı özellikleri de var. Ancak bu özellikler için yıllık 3 bin 400 liradan fazla ödemek zorunda kalıyorsunuz ve gerçekten buna gerek olmadığını söyleyebilirim.

Üyelik oluşturmak gerekmiyor

Write-on Video'yu kullanmak için herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor, uygulamayı indirdiğiniz anda kullanmaya da başlıyorsunuz. Video düzenlemek için dilerseniz galerinizden görselleri ya da videoları seçebiliyor, dilerseniz o anda kamera erişimi izni vererek platform üzerinden çektiğiniz videoyu düzenleyebiliyorsunuz. Videolara istediğiniz aralıklarda farklı fontlarla yazılar ekleyebiliyor, bu yazıların arka planlarını ya da renklerini değiştirebiliyorsunuz. Eğer cihazınızda müzik ya da ses kaydı varsa o kaydı dışa aktarıp videonuza ekleyebiliyor, dilerseniz o anda ses kaydı yapıp o kaydı da kullanabiliyorsunuz. Ayrıca eğer iTunes kullanıcısıysanız iTunes entegrasyonu ile şarkı da eklemeniz mümkün oluyor.

Sonuç olarak Write-on Video'nun özellikle kısa sosyal medya videoları oluşturmak için ideal bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Şimdilik birçok özelliğini ücretsiz olarak sunan uygulama, eğer bu kararından vazgeçmezse birçok kişinin vazgeçilmez uygulamalarından olacaktır. Uygulamanın Android'e gelip gelmeyeceği ise ne yazık ki belirsiniz.

Kdan Mobile tarafından geliştirilen Write-on Video'ya buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.