Ücretsiz meditasyon uygulaması: Medito

Oldukça kapsamlı bir uygulama olan Medito, içinde günlük meditasyon, uyku hikayeleri, rahatlatıcı sesler, stres ve anksiyeteye özel meditasyon çözümleri ve nefes egzersizleri gibi özellikler de barındırıyor.
Ücretsiz meditasyon uygulaması: Medito

Dünyanın en popüler 10 meditasyon uygulamasının 2019 yılında 195 milyon dolar gelir elde ettiğini geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Meditasyon uygulamalarının yükselişi her geçen gün artarak devam ediyor. Bugün karşımıza çıkan Medito uygulaması ise ücretsiz meditasyon hizmeti sunuyor.

Oldukça kapsamlı bir uygulama olan Medito, içinde günlük meditasyon, uyku hikayeleri, rahatlatıcı sesler, stres ve anksiyeteye özel meditasyon çözümleri ve nefes egzersizleri gibi özellikler de barındırıyor. Ücretsiz olarak kullanılabilen Medito, hem Android hem de iOS platformlarında mevcut durumda.

Medito uygulamasının temel amacı ise anksiyete ve stresi azaltarak, odaklanmanızı güçlendirmek ve daha iyi bir uyku kalitesine ulaşmanızı sağlamak. Medito Foundation tarafından geliştirilen Medito uygulaması sayesinde nasıl meditasyon yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Meditasyon yapmanın yanı sıra yeni meditasyon teknikleri keşfetmenize de olanak tanıyan Medito uygulamasının içinde yürüme meditasyonundan nefes meditasyonuna kadar pek çok şeçenek bulunuyor. Herhangi bir üye olma işlemi gerçekleştirmeden uygulamayı kullanabileceğinizi de ekleyelim. Dilerseniz Medito uygulamasını Android için buradan iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.