SPONSORLU

Adjust ile Pazarlama Otomasyonuna Geçin!

Pazarlama otomasyonu, dijital reklamcılığın geleceğini şekillendirmeye hazırlanıyor. Pazarlamacıların kampanyaları, stratejileri ve sonuçları optimize etme yöntemlerini yakında makineler devralacak.
Adjust ile Pazarlama Otomasyonuna Geçin!

Pazarlama otomasyonunu erken benimseyen reklam verenler, tekrar eden ve zaman alan operasyonel görevlerden kurtularak, kreatiflerini ve kampanyalarını optimize etme çabalarına yoğunlaştırabilecekler. Bu trendi benimsemeyen reklam verenler yakın zaman içerisinde hızla geride kalmaya başlayacaklar.

Pazarlama ve otomasyon düşünce lideri Tolga Kuzdere, Akbank Performans Pazarlama Yöneticisi ve Pazarlamacının Otomasyon Rehberi'nin yazarıdır. Kişisel deneyiminden ve uzmanlığından yola çıkarak Tolga, Adjust'ın en son çıkan e-kitabını pazarlamacıların otomasyonun temellerini kavramasına ve ayrıca pazarlamacılar ve makineler arasındaki “faydalı simbiyotik ilişki” olarak adlandırdığı şeyi ayrıntılı olarak açıklamasına yardımcı olmak için yazdı.

Adjust'ın Pazarlamacının Otomasyon Rehberini İndirin

Etkili kampanyalar sadece tık almakla kalmaz, ayrıca uzun süreli bir izlenim bırakır ve tüketicilerin size tekrar tekrar gelmelerini sağlar. Bu pozitif döngü, ilgi çekici kreatiflerle başlar ve kreatif otomasyonunun dijital pazarlamayı baştan aşağı değiştireceğinin bir çok örneğinden biridir. 2020'de pazarlamacılar hesaplarını yapmak için otomasyonu benimsemeye devam ettikçe kreatifler rekabette avantaj kazanmanın asıl kaynağı olacaklarve kampanyaların başarılı olup olmayacağını belirleyecekler.

Kreatif otomasyonu, uçtan uca otomasyona sahip pazarlamacılara yardımcı olur ve makinelerin doğru reklamı doğru zamanda doğru kitleye daha iyi sunmasını sağlar. Bu kararları her bir durumda, segmentte ve kanalda nanosaniyeler içinde vermek için gereken varyasyonlar ve değişkenler insan kapasitesini aşmış durumda. Machine learning işte tam bu noktada mükemmeldir: kampanya hedefleriniz ve KPI'larınız doğrultusunda kitlelerinizi ve kreatiflerinizi eşleştirmek.

Basitçe söylemek gerekirse, kreatif otomasyonu mesajları otomatik olarak üretip dağıtabilmenizi sağlar ve her bir müşterinizin iletişim funnel'ınızdaki davranışlarına göre benzersiz ihtiyaçlarına cevap verir.

Otomasyonla birlikte herkes eşit fırsatlara sahip olurken ve sadece onu iyi kullanarak kişisel deneyimler yaratmayı başarabilenler bu rekabette öne geçebilecek. İlk izlenimler önemlidir ve kitleler önce reklam kreatifine bakacaklar, daha sonra gördüklerini sevip sevmediklerine karar verecekler. Otomasyon, kişiselleştirmenin sınırlarını ortadan kaldırdıkça, sadece her kreatifin bireylerin istediklerini göstermelerini ve onlarda yankı uyandırmayı başarabilen pazarlamacılar başarılı olacaktır. Sonuçta pazarlamacılar, kreatif otomasyona gerçek kişisel deneyimler yaratmanın ilk adımı olarak bakmalıdır.

Adjust'ın Pazarlamacının Otomasyon Rehberi'ni indirin ve otomasyonun pazarlama endüstrisini nasıl baştan aşağı değiştireceğini öğrenin

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.