Kimlik ve erişim yönetimi girişimi ForgeRock, 93,5 milyon dolar yatırım aldı

2010 yılında kurulan kimlik ve erişim yönetimi girişimi ForgeRock, 93,5 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. 
Kimlik ve erişim yönetimi girişimi ForgeRock, 93,5 milyon dolar yatırım aldı

Dijital kimlik yönetimi çözümleri sunan San Francisco merkezli bir şirket olan ForgeRock, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Hermann Svoren, Jonathan Scudder, Lasse Andresen, Steve Ferris, ve Victor Ake tarafından kurulan ForgeRock, 93,5 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. 

2010 yılında kurulan siber güvenlik girişimi ForgeRock, aldığı 93,5 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte 230 milyon doların üzerine çıkardı. ForgeRock'ın en son 2017 yılının Eylül ayında Accel liderliğinde 88 milyon dolarlık bir yatırım aldığını da hatırlatalım.

ForgeRock tarafından paylaşılan bilgilere göre 93,5 milyon dolarlık E serisi yatırım turu Riverwood Capital ve Accenture Ventures liderliğinde gerçekleşti. Girişimin eski yatırımcıları konumunda bulunan Accel, Meritech Capital, Foundation Capital ve KKR Growth'un yatırıma katıldıklarını da ekleyelim.

600 kişilik bir ekip tarafından yönetilen ForgeRock, Birleşik Krallık, Fransa, Kanada, Norveç, Almanya, Avustralya ve Singapur'da ofislere de sahip. ForgeRock’ın sunduğu çözümler şu an için bini aşkın organizasyon tarafından kullanılıyor. ForgeRock’ın müşterileri arasında AutoZone, Philips, Geico, BBC, BMW, Pearson ve Deloitte gibi önemli firmaların olduğunu da ekleyelim.

ForgeRock CEO'su Fran Rosch'in yaptığı açıklamalara göre söz konusu 93,5 milyon dolarlık yeni yatırım, Ar-Ge çalışmalar, bulut altyapısı ve global satışların artırılması için kullanılacak. ForgeRock girişiminin halka arz yapmaya hazırlandığını da belirtelim. ForgeRock CEO'su Fran Rosch'in paylaştığı bilgilere göre 93,5 milyon dolarlık E serisi yatırım turu şirketin halka arz gerçekleştirmesinden önceki son yatırım turu olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.