Artırılmış gerçeklik destekli yüzücü gözlükleri üreten Form, 8,5 milyon dolar yatırım aldı

Artırılış gerçeklik teknolojisi ile yüzücü gözlüklerini bir araya getiren bir girişim olan Form, yeni bir yatırım aldığını da duyurdu.
Artırılmış gerçeklik destekli yüzücü gözlükleri üreten Form, 8,5 milyon dolar yatırım aldı

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında akıllı yüzücü gözlüğü olarak karşımıza çıkan FORM Swim'den sizlere bahsetmiştik. Yüzücülerin performansları, kalp atış hızları ve kat ettikleri mesafe gibi pek çok bilgiyi görmelerini sağlayan FORM Swim, 199 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile yüzücü gözlüklerini bir araya getiren bir girişim olan Form, yeni bir yatırım aldığını da duyurdu. Artırılmış gerçeklik destekli yüzücü gözlükleri üreten Form'un paylaştığı bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 8,5 milyon dolar yatırım aldı.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu 8,5 milyon dolarlık yatırım şirketin büyümesi için harcanacak. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre 8,5 milyon dolarlık yatırım Birleşik Krallık, ABD ve Danimarka'da ofisleri bulunan yatırım şirketleri tarafından yapıldı.

Dünya genelinde 240 milyon yüzücü olduğunu dile getiren Form CEO'su Dan Eisenhardt, milyar dolarlık bir şirket oluşturabilmek için büyük bir fırsat olduğunu paylaştı. Form girişiminin kurucusu ve CEO'su olan Dan Eisenhardt'ın eski bir yüzücü olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.