Kolektif House kurumsala yönelik iki yeni servisini tanıttı: Enterprise ve Suites

Salgının getirdiği evden çalışma düzeninin gelecekte şekil değiştirerek kalıcı olabileceğini öngören Kolektif House, bu kapsamda iki yeni ürün geliştirdiğini açıkladı.
Kolektif House kurumsala yönelik iki yeni servisini tanıttı: Enterprise ve Suites

An itibarıyla globalde 2 milyondan fazla enfekte vakaya ve 165 binden fazla ölüme neden olan corona virüs salgını, birçok kişinin hayatında önemli değişikliklere neden oldu. Aslında bu döneme sadece kişisel bazda bakmak da doğru değil, zira şirketler, hükümetler, girişimler, çalışanlar, işverenler hepsi salgından ayrı ayrı etkileniyor.

Kısacası global bir salgın, tarihte benzer örneklerini gördüğümüz ancak ilk kez şahit olduğumuz bir kavram ve salgınlar, her dönem insan yaşamında köklü değişikliklerin önünü açıyor. Bu kimi zaman olumsuz olsa da değişimi olumlu hale getirmeye çalışmak ve bu dönemden en az zararı almak, hatta bu durumu daha karlı hale çevirmek insanların elinde. Neyse ki teknoloji çağındayız ve olayların birkaç hamle sonrasını görebilmek artık daha kolay. 

Corona virüs salgınının, çalışanlar ve şirketler odağında getirdiği en önemli değişimlerden biri de hiç şüphesiz çalışma modeli oldu. Tüm dünyada ortaya çıkan "evde kal" çağrılarıyla birlikte ofisler kapatıldı, büyük bir kesim evden çalışmaya başladı. Toplantılar online'a kayarken, ekip çalışmaları da online araçlar üzerinden yapılmaya başlandı. 1 aydan fazla bir süredir devam eden bu süreç, muhtemelen gelecekte birçok şirketin çalışma modelini değiştirmesine de neden olacak. Bununla beraber evden, uzaktan ve ortak alanlarda çalışma gibi pek çok iş yapış şekli yaygınlaşırken, yeni ofis dünyası da hibrit olmayı gerektirecek.

Kolektif Enterprise

Kolektif House, bu konuda erken önlem alanlardan. Salgının getirdiği evden çalışma düzeninin gelecekte şekil değiştirerek kalıcı olabileceğini öngören ortak çalışma alanı, bu kapsamda iki yeni ürün geliştirdiğini açıkladı. Bu ürünlerden ilki kurumsalı odağına alan Kolektif Enterprise. Bir süredir bu ürünle büyük ölçekli kurumsal firmalara hizmet veren Kolektif House, şirketlerin istediği adreste, ihtiyaç duyduğu büyüklükteki ofisi buluyor. Bulunan ofisi yine şirketlerin tercih ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlıyor ve tüm operasyonel süreçleri yönetiyor. Böylece kurumlar kendi ihtiyaçlarına özel yapılandırılmış bir ofis alanına sahip oluyor ve aynı anda Kolektif'in sağladığı tüm esneklik ve avantajlardan faydalanmaya devam edebiliyorlar.

Kolektif Suites

Bir diğer ürünse haziran ayında başlayacak olan Kolektif Suites. Kolektif Suites için ister Kolektif House'ın ortak çalışma alanları içinde ister dışında yer alan taşınmaya hazır ofis modeli diyebiliriz. Kolektif House, bu model ile şirkete özel tercih edilen bir alanda, ihtiyaçlar doğrultusunda ofisi tasarlıyor ve tüm operasyonel süreçleri yönetiyor. 

Son olarak iki çalışma modelinde de kira, aidat, su, elektrik, ısınma, temizlik gibi operasyonel tüm giderlerden ikramlara, her şey tek faturada çözüldüğünü hatırlatalım.

Ortak çalışma alanlarının corona virüs salgını için hangi tedbirleri aldığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Ancak Kolektif House'ın yeni ürünleri, ortak çalışma alanlarının salgın sonrasında ne gibi bir yol izleyeceği konusunda bizlere ipucu veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.