Turkcell ve Türk Telekom evdeki internet hızlarını artırdı

Paylaşılan bilgilere göre Turkcell Superonline ve Türk Telekom, evdeki internet hızlarını artırdı.
Turkcell ve Türk Telekom evdeki internet hızlarını artırdı

Corona virüs salgını nedeniyle çoğumuzun evde kaldığı bu günlerde internete ulaşım her zamankinden daha da önemli bir noktada. İnsanların evde vakit geçirmeye başlaması ile birlikte internet kullanımı da oldukça arttı. Tam da bu noktada devreye giren internet sağlayıcıları bugün karşımıza oldukça güzel haberlerle çıktı.

Paylaşılan bilgilere göre Turkcell Superonline evden çalışma ve evden eğitim sürecinde interneti yoğun olarak kullanan fiber müşterileri için en düşük indirme hızını 50 Mbps’ye, yükleme hızını ise dört kat artırarak 20 Mbps’ye çıkardı. Turkcell Superonline tarafından sunulan bu uygulama ile birlikte mevcut durumda 15, 25 ve 35 Mbps hızdan faydalanan abonelerin tümü 50 Mbps internetten faydalanabilir hale geldi.

Söz konusu uygulamanın 31 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edeceğini de ekleyelim. Türk Telekom tarafından paylaşılan bilgilere göre ise bugün itibariyle fiber ve VDSL abonelerinin upload hızını 2 katına çıkarıldı.ADSL kullanıcılarının hızlarında herhangi bir artış olmayacağını da ekleyelim.

Türk Telekom altyapısını kullanan Millenicom ve Turknet kullanıcılarının da söz konusu artıştan yararlanacak. Türk Telekom tarafından yapılan değişikliğin hangi tarihe kadar geçerli olacağı konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.