Mental sağlık ve motivasyona odaklanan mobil uygulama: Hypnopedia

Sadece iOS platformunda mevcut durumda olan Hypnopedia, Apple Watch modelleri ile entegre bir şekilde çalışıyor.
Mental sağlık ve motivasyona odaklanan mobil uygulama: Hypnopedia

Corona virüs salgını nedeniyle büyük çoğunluğumuzun evde kaldığı bu günlerde mental sağlığımız her zamankinden çok daha da önemli durumda. Mental sağlık alanında hizmet veren pek çok mobil uygulama bulunuyor. Özellikle 2019 yılında meditasyon uygulamalarını çok popüler bir hale geldiğine şahit olduk.

Bugün karşımıza çıkan Hypnopedia uygulaması ise rakiplerinden oldukça farklı bir işleyişe sahip. Sadece iOS platformunda mevcut durumda olan Hypnopedia, Apple Watch modelleri ile entegre bir şekilde çalışıyor. Kullanıcısına uykusunun doğru anlarında olumlu mesajlar dinleten Hypnopedia, bu olumlu mesajların mental sağlık ve motivasyon konularında kullanıcılarına yardımcı olmasını hedefliyor.

Apple Watch'ta yer alan Hypnopedia uygulaması gece boyunca uyku kalitenizi ölçüyor ve doğru anlarda iPhone'da yer alan Hypnopedia uygulaması harekete geçiyor ve söz konusu olumlu mesajları sizlere iletiyor. Hypnopedia uygulamasının aynı zamanda bir alarm uygulaması olduğunu da ekleyelim. 

Kısacası içinde rahatlama ve meditasyon için çeşitli sesler de barındıran Hypnopedia uygulaması, uykunuzda size dinlettiği olumlu mesajlar sayesinde uyurken bile mental sağlığınızı daha iyi bir noktaya getirmeye olanak sağlıyor. Bu özelliklerin haricinde Hypnopedia uygulamasının detaylı bir uyku analiz özeti sunduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Hypnopedia uygulamasını iOS platformu için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.