Dekatlon Buzz'da exit yapan Samet Ensar Sarı, kişisel marka ajansı StalkMe!'ye yatırım yaptı

2017 yılında Dekatlon Buzz'ın çoğunluk hissesini uluslararası pazarlama grubu ALTAVIA'ya satan kurucu ortaklardan Samet Ensar Sarı, yeni kurulan kişisel marka ajansı StalkMe!'ye yatırım yaptı.
Dekatlon Buzz'da exit yapan Samet Ensar Sarı, kişisel marka ajansı StalkMe!'ye yatırım yaptı

2017 yılında Dekatlon Buzz'ın çoğunluk hissesini uluslararası pazarlama grubu ALTAVIA'ya satan kurucu ortaklaradan Samet Ensar Sarı, yeni kurulan kişisel marka ajansı Stalk Me'ye yatırım yaptı. Sarı, bu yatırımın sonucunda girişimci, yatırımcı ve dijital danışman kimliğiyle StalkMe!'ye ortak oldu.

StalkMe!'nin Altavia Dekatlon’daki dijital iletişim direktörlüğü pozisyonundan ayrılan Billur Ertuğrul tarafından kurulduğunu hatırlatalım. Marka kavramını ürünlerden kişilere taşıyan StalkMe!, ajans bünyesinde insanların kişisel markasını yaratmaya ve geliştirmeye odaklanıyor. Bu doğrultuda kişi odaklı marka kimlik çalışması, marka konumlandırması, stratejik içerik desteği, görsel kimlik yaratımı, dijital marka varlıkları üzerine çözümler sunuyor. Ajans, bireysel çözümler sunmakla birlikte kişisel markası güçlü şirket çalışanlarının, şirket marka değerine olan olumlu etkisini anlatmak amacıyla eğitimler, workshop’lar ve seminerler düzenliyor.

Billur Ertuğrul'un Kişisel Marka Okulu projesini de eş zamanlı başlattığını hatırlatalım. Bu proje, her insanın kişisel markalaması üzerine bireysel çalışmasını sağlayacak bilgi ve deneyim aktarımını paylaşmaya odaklı bir topluluk yaratmayı hedefliyor. Geçtiğimiz ay içerik platformunu yayına alan Kişisel Marka Okulu, mayıs ayında da sektör profesyonelleriyle online eğitimlerine başlayacak.

Samet Ensar Sarı ise pazarlama ve iletişim dünyasındaki deneyimlerini, kişisel markalama alanında StalkMe!’yi uluslararası bir yapılanmaya dönüştürmek için kullanacağını belirtiyor. Bu anlamda şimdiden özellikle ABD ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden talepler geldiğinin ve çözümler ürettiklerinin altını çiziyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.