Morhipo ve Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. birleşti

Morhipo.com ile Morhipo mobil uygulamasını işleten Fırsat Elektronik Tic.ve San. A.Ş. şirketi, yine bir Boyner Grup şirketi olan Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ile 31 Mart 2020 tarihi itibarıyla birleşti.
Morhipo ve Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. birleşti

2011 yılında Boyner Grup çatısı altında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ile birleşti. Morhipo.com ile Morhipo mobil uygulamasını işleten Fırsat Elektronik Tic.ve San. A.Ş. şirketi, yine bir Boyner Grup şirketi olan Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ile 31 Mart 2020 tarihi itibarıyla birleştiğini açıkladı.

Bu birleşme sonrasında Morhipo.com'un eskisi gibi hizmet vermeye devam edeceğini ve alan adı, isim gibi konularda herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtelim. Morhipo hizmetlerinde hiçbir değişiklik olmadan mevcut www.morhipo.com internet sitesi ve Morhipo uygulaması üzerinden ulaşmak mümkün olacak. Sonuç olarak Morhipo markası, website, uygulama, ürünler, Morpass programı, siparişler, kullanıcı hesapları, iletişim gibi konularda herhangi bir değişiklik olmayacak.

Bu yapısal değişimle, ilgili mevzuat uyarınca Fırsat Elektronik Tic.ve San. A.Ş. ile kullanıcı arasındaki sözleşmelerin tarafı Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş olurken, aynı şekilde yine Fırsat Elektronik Tic.ve San. A.Ş şirketine verilen izinler/onaylar birleşme dolayısıyla Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.'ne devredildi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.