Jetlink, görüntülü görüşme özelliğini devreye aldı

Jetlink, Corona virüs salgını nedeniyle neredeyse şu an her firmanın daha çok ihtiyaç duyduğu görüntülü görüşme üzerine bir geliştirme yaptı ve özelliği devreye aldı. 
Jetlink, görüntülü görüşme özelliğini devreye aldı

Müşteri mesajlaşma uygulaması Jetlink'in SaaS platformuna evrildiğini geçtiğimiz yıllarda sizlere aktarmıştık. Bugün ise karşımıza yeni bir özellik ile çıkan Jetlink, Corona virüs salgını nedeniyle neredeyse şu an her firmanın daha çok ihtiyaç duyduğu görüntülü görüşme üzerine bir geliştirme yaptı ve özelliği devreye aldı. 

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu görüntülü görüşme özelliği firma içi değil daha çok firmaların müşterileri ile iletişim kurabilmesi için geliştirildi. Özelliğin kullanılabilmesi için herhangi bir uygulamaya ihtiyaç olmadığını ve internet tarayıcısı üzerinden görüşmelerin yapılabildiğini de ekleyelim.

Jetlink'in görüntülü görüşme özelliği, web sitesinde formlara, butonlara konulabildiği gibi Jetlink canlı destek ve chatbot ile entegre bir şekilde de çalışabiliyor. Kısacası Jetlink'in görüntülü görüşme özelliği, firmaların müşterileri ile uzaktan, görüntülü arama yaparak, yüz yüze teması güvenli ve kolay bir şekilde sağlamalarına olanak tanıyor.

Canlı destek esnasında görüntülü arama ihtiyacı olduğunda firmaların müşteri temsilcileri hazır bir mesaj ile müşterilerini görüntülü konuşmaya davet edebiliyor. Sunulan chatbot sayesinde müşterilerin canlı görüşme talebini kendilerinin iletebileceğini ve firmaların ilgili personelinin tek bir SMS ile bu görüşmeye davet edileceğini de belirtelim.

Jetlink'in görüntülü görüşme özelliğiyle birlikte, Jetlink Chatbot ile entegre müşteri temsilcisini SMS ile davet edebilme, sınırsız adette video görüşmesi, çalışma saatleri içinde bilgi verme, oda katılımcısı sınırlandırma, her temsilci için benzersiz bağlantı oluşturma, ekran paylaşımı, oda meşgul mesajı gönderme, kaçırılan görüşme bilgilendirmesi, görüşme öncesi form ekleme ve CRM entegrasyon gibi özelliklerin sunulduğunu da belirtelim.

Son olarak Jetlink canlı destek sisteminin COVID-19 ile mücadele eden ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.