Zihinsel sağlığa odaklanan pazar yeri SonderMind, 27 milyon dolar yatırım aldı

2017 yılında Mark Frank ve Sean Boyd tarafından ABD'de kurulan SonderMind, 27 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
Zihinsel sağlığa odaklanan pazar yeri SonderMind, 27 milyon dolar yatırım aldı

Zihinsel sağlığı demokratikleşen hedefi ile yola çıkan bir girişim olan SonderMind, önemli bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. 2017 yılında Mark Frank ve Sean Boyd tarafından ABD'de kurulan SonderMind, 27 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Temelde bir pazar yeri olarak hizmet veren SonderMind, zihinsel sağlığı daha erişilebilir bir hale getirmek istiyor. Zihinsel sağlık konusunda yardım almak isteyen kişiler ile terapistleri buluşturan bir pazar yeri olan SonderMind, Colorado, Arizona ve Texas'ta hizmet veriyor. Paylaşılan bilgilere göre şu an için SonderMind platformunda 500'ü aşkın terapist bulunuyor. 

Söz konusu 27 milyon dolarlık B serisi yatırım turunun General Catalyst liderliğinde gerçekleştiğini de ekleyelim. SonderMind'ın General Catalyst'in portföyündeki tek sağlık odaklı girişim olmadığını da hatırlatalım. General Catalyst'in daha önce yatırım yaptığı sağlık girişimleri arasında Livongo, OM1 ve Oscar Health de bulunuyor.

General Catalyst'in haricinde F-Prime Capital, Kickstart Seed Fund, Diōko Ventures ve Jonathan Bush'ın yatırıma katıldığını da ekleyelim. Alınan yatırım ile birlikte General Catalyst'ten Eric Roza ve DaVita CEO'su Kent Thiry SonderMind yönetim kuruluna katıldı. 

Kurulduğu günden bu yana 4 yatırım alan SonderMind, aldığı 27 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte ise toplam yatırımını 32,9 milyon dolara kadar çıkardı. Alınan yeni yatırımın SonderMind servislerinin genişletilmesi ve şirketin başka bölgelerde hizmet verebilmesi için kullanılacağını da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.