Apple Watch için grafik tasarım uygulaması: Vectornator Mini

Vectornator, Apple Watch modelleri için geliştirdiği Vectornator Mini grafik tasarım uygulamasını tanıttı.
Apple Watch için grafik tasarım uygulaması: Vectornator Mini

Mac, iPad ve iPhone modelleri için grafik tasarım yazılımları geliştiren Vectornator, yeni ürünü ile karşımıza çıktı. Yine odağına bir Apple ürününü alan Vectornator, Apple Watch modelleri için geliştirdiği Vectornator Mini grafik tasarım uygulamasını tanıttı.

Vectornator tarafından paylaşılan bilgilere göre yaklaşık 2 yıldır geliştirilen Vectornator Mini uygulaması, Apple Watch akıllı saatiniz üzerinden grafik tasarımı yapmanıza olanak sağlıyor. Apple Watch modellerinin ekranı için özel bir tasarım geliştiren Vectornator Mini, digital crown'ın da desteğiyle kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor.

Vectornator Mini uygulaması sayesinde üzerinde çalıştığınız tasarım dosyasında kolayca değişiklikler yapabileceğinizi de belirtelim. Tasarımınızda yer alan katmanları detaylı bir şekilde görebileceğinizi ve renk değişiklikleri yapabileceğinizi de ekleyelim.

Tabii ki Apple Watch modellerinin 1,78 inçlik küçük bir ekrana sahip oldukları düşünüldüğünde sıfırdan bir tasarım oluşturmanız oldukça zor olacaktır. Fakat Vectornator Mini ile telefonunuzda oluşturduğunuz bir tasarım üzerindeki değişiklikleri Apple Watch sayesinde kolayca yapabilirsiniz.

Vectornator Mini uygulamasının Apple Watch Series 4 ve Apple Watch Series 5 modelleri için ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu da ekleyelim. Vectornator Mini uygulaması iOS platformunda yer alann Vectornator X ile entegre bir şekilde çalışıyor. Kısacası Apple Watch'ınızda Vectornator Mini uygulamasını kullanmak istiyorsanız iPhone'unuzda Vectornator X uygulamasının yüklü olması da gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.