RemoteTeam'den Zoom arka planları için pazar yeri: Zoom Virtual Backgrounds Marketplace

RemoteTeam, Zoom arka planları için "Zoom Virtual Backgrounds Marketplace" isimli bir pazar yerini kullanıma sundu
RemoteTeam'den Zoom arka planları için pazar yeri: Zoom Virtual Backgrounds Marketplace

Webrazzi Arena 2.'si olan RemoteTeam'in 400 bin dolar yatırım aldığını sizlere geçtiğimiz yılın Aralık ayında aktarmıştık. Bugün ise karşımıza ilginç bir haber ile çıkan RemoteTeam, Zoom arka planları için "Zoom Virtual Backgrounds Marketplace" isimli bir pazar yerini kullanıma sundu.

Corona virüs salgını nedeniyle pek çoğumuzun evden çalıştığı bu günler oldukça popüler bir uygulama haline gelen görüntülü toplantı uygulaması Zoom, arka planınızı değiştirmenize de olanak sağlıyor. Uygulamanın ücretsiz versiyonunu kullanıyorsanız arka planınızı bir görsel ile değiştirebileceğinizi de ekleyelim.

Arka planınıza eğer bir video koymak istiyorsanız ise Zoom Rooms'un ücretli üyeliğini kullanmanız gerekiyor. Kısacası Zoom ile görüntülü toplantılarımızı evden yapsak da arka planı değiştirerek evimizde bir ofis ortamı yaratabiliyoruz. RemoteTeam ise "Zoom Virtual Backgrounds Marketplace" isimli bir pazar yeri ile Zoom arka planlarında kullanılabilecek görsel ve videoları bir araya getirdi. 

RemoteTeam tarafından oluşturulan web sayfasında görsel ve videoları nasıl kullanabileceğiniz de detaylı bir şekilde anlatılmış. Web sayfası içinde arama yapabildiğinizi ve önerilen çeşitli kategoriler olduğunu da ekleyelim.

Bu kategoriler arasında ünlü yerler, ofis ortamları ve çalışma alanları gibi seçenekler yer alıyor. Web sayfasında aramalar yaparak en çok beğeneceğiniz arka planı kolayca bulabilirsiniz. Pazar yerinin içinde bulunan görsel ve videoları indirebildiğiniz gibi paylaşmanız da mümkün. Görsel ve videoların sağ üst kısımlarında indirme, alt kısımlarında ise paylaşma seçeneklerini görebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.