Plastik soğutucuların yerini almak isteyen Vericool, 19,1 milyon dolar yatırım aldı

2015 yılında Darrell Jobe tarafından San Francisco'da kurulan Vericool, paylaşılan bilgilere göre 19,1 milyon dolar yatırım aldı.
Plastik soğutucuların yerini almak isteyen Vericool, 19,1 milyon dolar yatırım aldı

Plastik soğutucuların yerini almak için yola çıkan bir girişim olarak karşımıza çıkan Vericool, önemli bir yatırım aldığını duyurdu. 2015 yılında Darrell Jobe tarafından San Francisco'da kurulan Vericool, paylaşılan bilgilere göre 19,1 milyon dolar yatırım aldı.

Geleneksel ambalaj malzemeleri dendiğinde aklımıza polistiren gibi plastik kökenli malzemeler geliyor. Bu durumu değiştirmek ve plastik kullanımını azaltmak için yola çıkan Vericool, polistiren gibi ambalaj malzemelerini bitki esaslı yalıtım ambalaj malzemeleri ile değiştirmek istiyor.

Vericool tarafından paylaşılan bilgilere göre Vericool tarafından üretilen ambalaj malzemeleri yüzde 100 geri dönüştürülmüş kağıt elyafları ve diğer bitki bazlı malzemelerden oluşuyor. Vericool tarafından üretilen ambalaj malzemelerinin geri dönüştürülebilir olduğunu da ekleyelim. Vericool tarafından üretilen ambalaj malzemesinin şu an için patent aşamasında olduğunu da ekleyelim.

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre 19,1 milyon dolar yatırım turuna Radicle Impact Partners, The Ecosystem Integrity Fund, ID8 Investments ve AiiM Partners katıldı. Daha önce 2017 ve 2018 yıllarında da yatırım alan Vericool'un aldığı toplam yatırımın ise 24 milyon doların üzerine çıktığını da ekleyelim. Paylaşılan bilgilere göre alınan 19,1 milyon dolarlık yeni yatırımı şirketi büyütmek için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.