Apple Watch Series 6 kandaki oksijen seviyesini ölçebilir

Apple Watch Series 6 modeli ile ilgili ortaya çıkan tüm detayları bu haberde bulabilirsiniz.
Apple Watch Series 6 kandaki oksijen seviyesini ölçebilir

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında Apple Watch Series 5 modelinin tanıtıldığını sizlere aktarmıştık. Sağlık teknolojilerine odaklanan ve her zaman açık ekran özelliğini sunan Apple Watch Series 5 modelinin incelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberimizde ise 2020 yılında tanıtılması beklenen Apple Watch Series 6 modelinin detaylarına bakacağız. Öncelikle bu modelin Corona virüs salgını nedeniyle planlanandan daha geç tanıtılabileceğini ekleyelim. Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 ailesi aylarca ertelenebileceğini sizlere aktarmıştık. Bu durum Apple Watch Series 6 modeli için de geçerli olabilir.

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre ise Apple Watch Series 6 modeli Series 5 ve 4 modelleri ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Hatırlatmak gerekirse Apple Watch Series 5 modeli için titanyum seçeneği sunulmuştu. Apple Watch Series 6 modeli için de farklı renk, kaplama ve kayış seçeneklerinin sunulması bekleniyor.

Apple Watch'ın EKG uygulamasının Türkiye için kullanıma sunulduğunu geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Sağlık uygulamaları konusunda oldukça iddialı olan Apple Watch modelleri Series 6 ile bu iddiasını sürdürecek. Ortaya çıkan bilgilere göre Apple Watch Series 6 modeli kandaki oksijen seviyesini ölçebilecek.

Kandaki oksijen seviyesinde düşüş tespit edildiğinde Apple Watch modelleri Series 6'nın kullanıcısını bir bildirim ile uyaracağını da paylaşalım. Bu özelliğin yanı gelişmiş bir uyku takip özelliği de sunacak olan Apple Watch Series 6, watchOS 7 işletim sistemini kullanacak. Apple Watch modelleri Series 6 modelinin ne zaman karşımıza çıkacağı ile ilgili ise henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.