İşleri uzaktan düzenlerken ekip arkadaşlarınızla iletişimde kalmanıza yardımcı olan platform: Taskade

Taskade için bireysel kullanıcıların görevler yoluyla en iyi nasıl çalıştığına bağlı olarak yeniden düzenlenebilen projeler etrafında iş birliği yaptıkları bir araç diyebiliriz.
İşleri uzaktan düzenlerken ekip arkadaşlarınızla iletişimde kalmanıza yardımcı olan platform: Taskade

Gündem nedeniyle birçoğumuz dışarı çıkmıyor ve işlerimizi evden devam ettiriyoruz. Bu süreçte en fazla ihtiyaç duyduğumuz iki şey ise iş arkadaşlarımızla doğru bir şekilde iletişimde kalabilmek ve işleri bir düzen içinde sürdürebilmek. Taskade adlı Y Combinator mezunu platform, bu iki özelliği bir araya getiriyor ve uzaktan çalışan ekipler için verimliliği artırmayı hedefliyor.

Hem bireysel çalışmaya hem de ekip çalışmasına uygun

Taskade için bireysel kullanıcıların görevler yoluyla en iyi nasıl çalıştığına bağlı olarak yeniden düzenlenebilen projeler etrafında iş birliği yaptıkları bir araç diyebiliriz. Zira platformda not alabiliyor, görevler belirleyebiliyor, hatta ekip arkadaşlarınızla bu görevler hakkında görüntülü ya da sesli olarak konuşabiliyorsunuz. Platformda ekibiniz için yol haritası çizebildiğiniz gibi, kimin hangi işi daha iyi yaptığına uygun olarak işleri de atayabiliyorsunuz. Taskade'in sadece ekip olarak kullanılmayacağını da hatırlatalım. Çünkü platformun not alma, yapılacaklar listesi oluşturma gibi birçok özelliği bireysel kullanıma da uygun.

Taskade'in diğer platformlardan farkının görevler etrafında organize olmak olduğunu söylemek mümkün. İş birliği, platformun diğer bir ayırt edici faktörü. Ekip, Slack gibi diğer bir kanala geçmeden kendi içinde iletişime devam ettiği için de diğer platformlardan ayrılıyor diyebiliriz.

Birden çok işletim sistemi ile entegre

Uygulamayı kullanmak için Google hesabınızla ya da e-posta adresinizle üyelik oluşturmanız isteniyor ve sizden üyelik için herhangi bir ücret talep edilmiyor. Platformu online olarak kullanabileceğiniz gibi iOS veya Android cihazınıza, Chrome ya da Firefox tarayıcınıza; Mac, Windows veya Linux cihazınıza da indirebiliyorsunuz. 

Crunchbase verilerine göre Dionis Loire, John Xie ve Stan Chang tarafından 2017 yılında hayata geçirilen platformun bugüne kadar 5 milyon dolardan fazla yatırım aldığını da hatırlatalım.

Taskade'e buradan göz atabilirsiniz. Platformun birçok özelliği ücretsiz sunulsa da ekstra özellikler için aylık 7 dolar karşılığında Pro planının da bulunduğunu hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.