E-Ticaret'te hız ve çevikliğe Koton'dan güzel örnek

Kısa bir süre önce ofis koleksiyonunu duyuran şirket, COVID-19 salgınında hedef kitlesinin evden çalışmasıyla birlikte koleksiyonunu "Home Office" vurgusuyla tanıtmaya başladı. 
E-Ticaret'te hız ve çevikliğe Koton'dan güzel örnek

Yakın zamanda COVID-19 salgını nedeniyle birçok kurumun evden çalışmaya geçmesiyle birlikte Koton pazarlama stratejisini hızlıca güncelledi. Kısa bir süre önce ofis koleksiyonunu duyuran şirket, koleksiyonunu "Home Office" vurgusuyla tanıtmaya başladı. 

Daha önce aynı koleksiyonu şehirde çalışan kadınların ilgisine sunan Koton, şartlara hızlıca uyum sağlayarak #evdekal hashtagiyle "Home Office" içerikleri üretmeye başladı.

Her ne kadar hedef kitlenin ilgi odağı ilk etapta giyim olmasa da, şirketin kendini gündeme adapte edebilme hızı dikkat çekti. Koton'un gönderilerde paylaştığı ilham al vurgusu ise, gönderilerin satış odaklı olmaktan çok, ilham verici pinterest içeriklerine dönüştürüldüğünü gösteriyor. 

Koton'un Ofis koleskiyonunu takip eden içerikleri ise COVID-19 duyuruları ve sağlık çalışanlarına verdiği manevi destek oldu. Önde gelen perakende şirketlerinden biri olan Koton, şu an iletişimini Ebru Şallı koleksiyonu üzerinden "Balkonda Pilates" teması ile sürdürüyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.