Storytel, 14 gün olan ücretsiz deneme süresini 30 güne çıkardı

Sesli kitap uygulaması Storytel de bu sosyal izolasyon günlerini daha keyifli ve kaliteli hale getirmek için 14 gün olan ücretsiz deneme süresini 30 güne çıkardığını açıkladı
Storytel, 14 gün olan ücretsiz deneme süresini 30 güne çıkardı

Yaşamakta olduğumuz olağanüstü koşulların, hayatın normal akışını değiştirerek dünyanın her köşesindeki insanların yaşamlarında sosyal izolasyonu zorunlu kıldığını söyleyebiliriz. Sesli kitap uygulaması Storytel de bu sosyal izolasyon günlerini daha keyifli ve kaliteli hale getirmek için 14 gün olan ücretsiz deneme süresini 30 güne çıkardığını açıkladı. 

Sesli kitapların, bu zorlu süreci atlatırken evlerde geçirilen zamanı daha kaliteli ve keyifli hale getirerek insanlara bir nebze de olsa faydalı olabileceğine inandığını söyleyen Storytel Türkiye Ülke Müdürü Berk İmamoğlu, Storytel Türkiye olarak, bulunduğumuz coğrafyada yaşayan insanların sosyal izolasyon süreçlerine ücretsiz deneme sürümünü 30 güne çıkararak destek olmayı amaçladıklarını belirtti.

Storytel kütüphanesine 30 gün ücretsiz erişim kampanyasından yararlanmak için kullanıcıların yapması gereken tek şey, Storytel web sitesinden ya da cep telefonlarına indirecekleri Storytel uygulaması üzerinden bir abonelik başlatmak. Ayrıca aboneliklerini devam ettirmek istemeyen kullanıcılar, deneme süreleri sona ermeden önce hiçbir ücret ödemeden istedikleri zaman aboneliklerini iptal edebiliyorlar. 20 ülkede faaliyet gösteren Storytel'de 400 binden fazla kitap ve içeriğin bulunduğunu da hatırlatalım.

Sesli kitapların evde geçirilen bu dönemde hem yetişkinler hem de çocuklar için iyi bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle gündemden dolayı kendinizi kitap okumaya odaklayamıyorsanız, bu noktada sesli kitaplar kurtarıcı olacaktır. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.