Corona virüs salgını ile ödeme alışkanlıklarımız da değişiyor: Albaraka Alneo'da uzaktan yapılan ödeme işlemleri adedi yüzde 225 arttı

Alneo ile hem büyük şirketler hem de KOBİ’ler, pos cihazından uzaklaşarak virüsün olası yayılma riskinden kurtuluyorlar.
Corona virüs salgını ile ödeme alışkanlıklarımız da değişiyor: Albaraka Alneo'da uzaktan yapılan ödeme işlemleri adedi yüzde 225 arttı

Daha önce sizlerle Albaraka Türk'ün dijital ödeme uygulaması Alneo'dan detaylı bir şekilde bahsetmiştik. KOBİ’ler için “POS”, KOBİ’lerin müşterileri için ise “Cüzdan” uygulamasından oluşan yapay zeka destekli kolay ve hızlı ödeme platformu olarak karşımıza çıkan Alneo, üye iş yerlerinin POS cihazı kullanmaksızın tüm kredi kartlarından zaman/mekan bağımsız doğrudan ödeme almalarına olanak tanıyor. Kullanıcıların QR kod ve SMS gibi kanallardan doğrudan ödeme almalarını da sağlayan Alneo, müşterilerin ise “Alneo Cüzdan” ile istediği kredi kartını kullanarak alışverişlerini rahatlıkla yapabilmelerine imkan tanıyor.

Albaraka Alneo Yürütücü Direktörü Özgür Bayraktar, son bir haftada Albaraka Alneo'da uzaktan yapılan ödeme işlemleri adedinde yüzde 225’lik bir artış olduğunu söylüyor. Alneo ile hem büyük şirketler hem de KOBİ’ler, pos cihazından uzaklaşarak virüsün olası yayılma riskinden kurtuluyorlar. Bunun yanı sıra Albaraka Türk'ün üye işyerleri, uzaktan tahsilat ile müşterilerinden tahsilatlarını sadece bir SMS veya e-posta adreslerine gönderdikleri link ile yapabiliyorlar. Ayrıca Alneo Cüzdan uygulaması ile de son kullanıcılar, hiçbir kart/nakit temasına gerek duymaksızın Alneo üye işyerlerinde sadece karekod ile ödeme yapabiliyorlar.

Tüm tek çekim tahsilatları oranı yüzde 0.99'a çekildi

Alneo kullanımı ile birlikte artan talep konusunda müşterilerine yardımcı olmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar, bugünden itibaren geçerli olmak üzere Alneo üzerindeki tüm tek çekim tahsilatları oranını ikinci bir açıklamaya kadar yüzde 0.99’a çektiklerini açıkladı. Ayrıca üye iş yerlerini uzaktan tahsilat (SMS/Link) özelliğini kullanmaya özellikle teşvik ettiklerini belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.