Kariyer.net, nisan sonuna kadar hastane ilanlarını ücretsiz yayınlayacak

Regülatif kısıtlamalardan dolayı sadece özel hastane ilanlarının yayınlanacağının da altını çizelim.
Kariyer.net, nisan sonuna kadar hastane ilanlarını ücretsiz yayınlayacak

Geçtiğimiz günlerde, Kariyer.net'in iş görüşmelerini dijital ortama taşıyan HR Venue uygulamasını 1 ay boyunca Kariyer.net üyesi olsun ya da olmasın tüm şirketlerin hizmetine ücretsiz olarak sunacağı haberini paylaşmıştık. Kariyer.net'in salgınla mücadele kapsamında gerçekleştiği hamleler bununla sınırlı kalmıyor. Platform şimdi de hastane ilanlarını, nisan sonuna kadar ücretsiz yayınlayacağını duyurdu.

Sağlık çalışanlarının yoğun mesailer yaptığı ve çalışan istihdamına fazlasıyla ihtiyaç duyulan, içinde bulunduğumuz şu günlerde Kariyer.net'in böyle bir karar alması oldukça sevindirici. Bu noktada regülatif kısıtlamalardan dolayı sadece özel hastane ilanlarının yayınlanacağının da altını çizelim. Ayrıca tüm özel hastaneler, Kariyer.net üyesi olsun ya da olmasın ücretsiz ilan özelliğinden yararlanabiliyor. Kariyer.net, bu ilanların öncelik alarak daha fazla adaya ulaşması için gerekli desteği de sağlayacağını belirtiyor.

Hastaneler bu link üzerinden başvurularını gerçekleştirip ilanlarını ekleyebiliyorlar.

HR Venue ile ilgili de kısa bir hatırlatma yapalım. Video mülakat, online mülakat ve gözetimli online test imkanlarını şirketlerle buluşturan HR Venue, insan kaynakları profesyonellerinin zamanını daha iyi yönetmesini sağlarken işe alım sürecini de hızlandırıyor. HR Venue ile adaylar, mobil uygulama ya da web tarayıcılar üzerinden görüşmelere pratik bir şekilde katılabiliyorlar. HR Venue uygulamasını kullanmak için de Kariyer.net üyesi olma zorunluluğu bulunmuyor

Şu an birçok şirket, aldığı önlemlerin yanı sıra insan hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Umarız en kısa zamanda corona virüs salgını ortadan kalkar ve normal hayatlarımıza geri dönebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.