Webrazzi konferansları, Corona virüs (Covid-19) ve aldığımız önlemlerle ilgili açıklama

Tüm dünyayı etkileyen salgın sebebiyle hem çalışma şeklimiz hem de konferanslarımız özelinde bir dizi önlem aldık.
Webrazzi konferansları, Corona virüs (Covid-19) ve aldığımız önlemlerle ilgili açıklama

Corona virüsün (covid-19) online haritasını paylaştığımız haberin üzerinden yaklaşık 2 ay geçmiş durumda. İlk zamanlarda yurt dışında hastalığın teknoloji odağındaki yansımalarını paylaşıyorduk, şimdi ise ülkemizdeki gelişmeleri yine sektörel anlamda sizlerle düzenli olarak paylaşmaya devam ediyoruz.

Herkesin hayat tarzını ve iş dünyasında neredeyse tüm sektörleri etkileyen salgının, teknoloji şirketlerine etkisini incelerken "Teknoloji şirketleri corona virüs salgınından nasıl etkilendi?" demiş ve bu haberimiz kapsamında hastalığın olduğu bölgelerde online video konferans servislerine ilginin arttığını sizlerle paylaşmıştık. Aynı zamanda virüsün yayılım hızının düşmesi için sosyal mesafenin artırılması gerektiğini de artık hepimiz biliyoruz. Bu kapsamda, hem çalışanlarımızın hem sektörün ve elbette ülkemizin bu salgından en az zararla ve en hızlı şekilde çıkabilmesi için Webrazzi olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için aldığımız bir dizi kararı sizlerle hızlıca paylaşmak istiyorum.

Webrazzi Dijital 2020, 15 Nisan yerine 10 Haziran'da gerçekleşecek

Yapay Zeka'dan KVKK'ya dijital pazarlamanın tüm dinamiklerini ele alacağımız Webrazzi Dijital 2020'yi erteliyoruz. Konuşmacı duyurularını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağımız etkinliği 10 Haziran 2020'de gerçekleştireceğiz.

New HR Sessions: People Analytics, 2 Nisan yerine 10 Haziran'da gerçekleşecek

Crenvo İK işbirliğiyle 2 Nisan'da gerçekleştireceğimiz New HR Sessions - People Analytics'i de yine 10 Haziran 2020'de gerçekleştireceğiz.

Sonbaharda gerçekleşecek diğer Webrazzi Konferansları'nda değişiklik yok

Webrazzi Summit, Webrazzi Fintech ve yine Crenvo İK işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz New HR Summit gibi sonbaharda gerçekleşecek diğer konferanslarımızda bir değişikliğe gitmiyoruz.

Webrazzi ekibi evden çalışma modeline geçiyor

Etkinliklerin haricinde bir diğer önemli nokta ise Webrazzi ekibi bir sonraki duyuruya kadar evden çalışacak. Aynı şekilde yüz yüze toplantıları da tamamen online platformlar üzerinden gerçekleştirme kararı aldık. Hiçbir çalışanımızın yüz yüze toplantı gerçekleştirmemesini net bir şekilde ekibimizle paylaştık. Müşterilerimizin ve bizlerle görüşmek isteyen girişimci ve yatırımcıların bu kararımızı anlayışla karşılayacağını ve çok güzel performans gösteren online araçlarla bizimle toplantı yapmaya devam edebileceklerini söyleyebilirim.

Bu bir tatil değil...

Herkesin bilmesi gereken ve özellikle altını çizmek istediğim konu, bu bir tatil değil. Hem çalışanlarımızın sağlığını korumak hem de bu Covid-19 salgınından ülke olarak en hızlı şekilde kurtulmamız için aldığımız bir önlem ve sadece çalışma şekli değişikliğidir. Bu sebeple Webrazzi ile sürmekte olan hiçbir işiniz bekleme sürecine girmemiştir, hatta bence daha verimli hale gelecektir.

Kim bilir bakarsınız bizler gibi teknoloji şirketleri uzaktan çalışma modelini çok severler ve bazıları için kalıcı hale bile gelebilir. Tatsız bir dönemde deneme fırsatı bulacağız ama bakarsınız hayırlı olur.

Herkese sağlıklı günler dilerim ve özellikle evden çalışma ile birlikte online video destekli toplantı modellerine tüm şirketlerin geçmesini öneririm. Bu tür önlemlerle umuyorum ve tahmin ediyorum ki Türkiye olarak covid-19 isimli dertten kısa süre içinde kurtulacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.