Sequoia'nın Avrupa'daki ilk partneri Luciana Lixandru oldu

Sequoia Capital'ın paylaştığı bilgilere göre şirketin Avrupa'daki ilk partneri daha önce Accel'de partner olan Luciana Lixandru oldu.
Sequoia'nın Avrupa'daki ilk partneri Luciana Lixandru oldu

Dünyanın en önemli yatırım şirketlerinden olan ABD merkezli Sequoia Capital, şirkete yeni bir partner eklediğini duyurdu. Sequoia Capital'ın paylaştığı bilgilere göre şirketin Avrupa'daki ilk partneri daha önce Accel'de partner olan Luciana Lixandru oldu.

Yatırım dünyasının önemli isimlerinden biri olan Luciana Lixandru, 2011 yılında partner olarak Accel'e katılmıştı. Luciana Lixandru'nun Accel'in Londra ofisinde görev yaptığını da ekleyelim. Uzun zamandır ABD, Çin, Hindistan ve İsrail'de ofislere sahip olan Sequoia Capital'ın Londra'da bir Avrupa ofisi açacağının konuşulduğunu da belirtelim.

Daha önce Londra'da benzer bir pozisyonda görev yapan Luciana Lixandru'nun Sequoia Capital ekibine partner olarak katılması Sequoia'nın Londra'daki ofisi açmak attığı ilk adımlardan biri de olabilir. Luciana Lixandru tarafından Twitter'da paylaşılan bilgilere göre Lixandru, Sequoia ekibine Eylül ayında dahil olacak. 

Avrupa'daki yeni jenerasyon girişim kurucularını bulmak için sabırsızlandığını dile getiren Luciana Lixandru, Accel bünyesinde geçirdiği 8 muhteşem yıl için de şirkete teşekkür etti. Yaptığı açıklamada Avrupa bölgesinde devam eden çabalarını genişletmeye ve Luciana Lixandru ile yakından çalışmayı dört gözle beklediklerini paylaşan Sequoia, Luciana Lixandru'nun Londra'da olacağını ve Sequoia Capital'ın Avrupa operasyonu ile ilgileneceğini de paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.