50 yaş üstü kişiler için iş bulma platformu Rest Less 3,94 milyon dolar yatırım aldı

Geleneksel iş bulma platformlarından farklı olarak 50 yaş üstündeki kullanıcılara odaklanan Rest Less, yatırım aldığını duyurdu. Londra merkezli girişimin paylaştığı bilgilere göre Rest Less, 3,94 milyon dolar yatırım aldı.
50 yaş üstü kişiler için iş bulma platformu Rest Less 3,94 milyon dolar yatırım aldı

Geleneksel iş bulma platformlarından farklı olarak 50 yaş üstündeki kullanıcılara odaklanan Rest Less, yatırım aldığını duyurdu. Londra merkezli girişimin paylaştığı bilgilere göre Rest Less, 3,94 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

50 yaş üstü kişilere odaklanan Rest Less, kullanıcılarına yeni işler bulma hedefi ile yola çıktı. 2018 yılının Aralık ayında kurulan Rest Less, şu an için Birleşik Krallık'ta hizmet veriyor. 50 yaş üstü insanlar için sadece iş bulmakla kalmayan Rest Less, bunun yanı sıra kariyer tavsiyeleri veriyor ve kullanıcılarının gönüllülük esasına dayanan işler bulmalarına da yardımcı oluyor.

Rest Less'in 100 bini aşkın kullanıcıya sahip olduğunu ve bu kullanıcıların yaş ortalamasının 55 olduğunu da ekleyelim. Rest Less tarafından paylaşılan bilgilere göre 3,94 milyon dolar yatırım QED Investors liderliğinde gerçekleşti. QED Investors'ın haricinde 1818 Venture Capital ve birkaç melek yatırımcının yatırıma dahil olduklarını da ekleyelim.

Söz konusu yatırımın Rest Less'in platformunu geliştirmek ve daha kaliteli bir hizmet sunmak için kullanılacağını da ekleyelim. Rest Less fikrinin kendi ailesindeki deneyimlerin sonucunda ortaya çıktığını belirten Rest Less kurucusu ve CEO'su Stuart Lewis, Rest Less platformunun büyümesinden ve gelişmesinden çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Toplumun yaşlandığının altını çizen QED Investors partneri Yusuf Özdalga, 50 yaş üstü kişiler için istihdam ve finansal hizmetlerin değiştiğini de belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.