İçerik takip etmeyi ve paylaşmayı kolaylaştıran mobil uygulama: Bookshlf

Bookslhf, medya içerikleri için kişisel kütüphane görevi görüyor.
İçerik takip etmeyi ve paylaşmayı kolaylaştıran mobil uygulama: Bookshlf

Günümüzde içerik takibinin, mobil cihazların kullanımının artmasıyla daha kolay bir hale geldiğini söyleyebiliriz. Ancak yoğun olarak çalıştığımız anlarda karşımıza çıkan içerikleri okumak için zaman bulamayabiliyoruz. Böyle zamanlarda kendinize e-posta ile içeriği gönderdiğiniz muhakkak olmuştur. Ancak Bookshlf adlı uygulama bu zaman kaybının önüne geçmeyi hedefliyor ve içeriklerin daha kolay okunmasına yardımcı oluyor. 

Mobil olarak sadece iOS kullanıcıları için aktif olan Bookshlf'i kullanmak için e-posta adresinizle ya da Google hesabınızla üyelik oluşturabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz üyelik için size herhangi bir aktivasyon kodu gönderilmiyor. Hesabınızı oluşturduktan sonra ayarlar üzerinden değişiklik yapabiliyorsunuz. Eğer Bookshlf'i web üzerinden kullanmak isterseniz e-posta ve Google hesaplarının yanı sıra Twitter ve Facebook hesaplarınızı da tercih edebiliyorsunuz.

İlgi alanlarınıza göre size özel içerikleri sunuyor

Bookshlf'e giriş yaptıktan sonra size ilgi alanlarınız soruluyor. Kitaplar, moda, finans, iş, eğlence, sanat gibi kategorilerden size uygun olanı seçtikten sonra diğer Bookshlf kullanıcılarının daha önceden kaydettiği ve diğer kullanıcılarla paylaştığı, size özel içerikleri görebiliyorsunuz. İçeriklerin genellikle bir sosyal medya platformunda olduğu gibi minik özetlerle paylaşıldığını, içeriği okumak için orijinal web sitesine gitmek zorunda olduğunuzu hatırlatalım. Bu da aslında yayıncı platform için bir artı. Zira Bookshlf ile farklı bir kullanıcı kitlesi de mevcut platformdan haberdar olabiliyor ve yayıncı böylelikle yeni bir kitleye ulaşmış oluyor.

Medya içerikleri için kişisel kütüphane

Dilerseniz beğendiğiniz bir yazıyı platforma linkiyle birlikte ekleyebiliyor ve kendi okuma listenizi oluşturabiliyorsunuz. Böylece yoğun zamanlarınızda karşınıza çıkan, ancak okuma fırsatı bulamadığınız içerikleri daha sonra okuyabiliyorsunuz. Kısacası Bookslhf, medya içerikleri için kişisel kütüphane görevi görüyor.

Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren uygulamanın Android kullanıcı için aktif edilip edilmeyeceği ne yazık ki belli değil. Ancak iOS kullanıcıları Bookshlf'i App Store'dan indirebilirler. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.