New HR Sessions için son 6 bilet!

Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz New HR Sessions'a sadece 6 biletin kaldığını bu nedenle etkinliğimize katılmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerektiğini de aktaralım.
New HR Sessions için son 6 bilet!

Geçtiğimiz Şubat ayında Türkiye'deki insan kaynakları ekosistemini bir araya getirecek olan New HR Sessions'tan sizlere bahsetmiştik. Webrazzi ve Crenvo İK ortaklığı ile 5 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek olan New HR Sessions'a oldukça kısa bir süre kaldı.

Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz New HR Sessions'a sadece 6 biletin kaldığını bu nedenle etkinliğimize katılmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerektiğini de aktaralım. İnsan kaynakları profesyonelleri için network fırsatı sunacak olan New HR Sessions'ta kurum kültürlerinin değişiminden Agile'a, insan kaynaklarının dinamiklerinden design thinking yöntemlerine kadar pek çok önemli konu alanında uzman kişiler ile konuşulacak.

New Hr Sessions'ın konuşmacıları arasında Türkiye İş Bankası Alan Lideri- Çevik Atölye Ali Yalçın, Koç Holding Group Talent, Engagement & Organizational Development Manager'ı Görkem Balcı, Userspots / IOX Digital kurucu ortağı Mustafa Dalcı, Turkcell Agile Coach, Trainer, Transformation Lead, Development Mentor'u Özlem Akbağ Akalın ve HAGA Business Consultancy B.V. partneri ve Türkiye temsilcisi Şebnem Gürün Özeren gibi önemli isimlerin yer aldığını da belirtelim. 

Dilerseniz 5 Mart 2020 tarihinde Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz New HR Sessions'a katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Sadece 6 bilet kaldığını ve katılmak için elinizi çabuk tutmanız gerektiğini tekrar hatırlatalım. 5 Mart'ta görüşmek üzere!

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.