Mobilya kiralama servisi Feather, 30 milyon dolar yatırım aldı

Feather, bu yeni yatırım ile birlikte tohum ve A serisi yatırım turları dahil olmak üzere toplamda 46 milyon dolar yatırım almış oldu.
Mobilya kiralama servisi Feather,  30 milyon dolar yatırım aldı

Yeni nesil mobilya kiralama servisi Feather, B serisi yatırım turunu 30 milyon dolar yatırım ile kapattı. Cobalt Capital liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna Spark Capital, Kleiner Perkins, Bain Capital Ventures, Y Combinator, SV Angel, PJC, Fuel Capital, ve Wildcat Capital Management katılım gösterdi. 

New York merkezli şirket, yatırımı şirkete ait ters lojistik altyapısını ölçeklendirmek, yeni pazarlara açılmak ve yeni yetenekler kazanmak için kullanacak. 2017 yılında şu an şirketin CEO'su olan Jay Reno tarafından kurulan Feather, insanların modern ve kaliteli mobilyaları platformdan seçerek kiralamasını sağlıyor. Geleneksel mobilya alımında verilen yüksek meblağların aksine daha uygun fiyatlara kiralama yapan Feather, platformunda 150 binden fazla mobilya seçeneği sunuyor. 

Sitede yer alan parçalar uzmanlar tarafından seçilirken, kullanıcılar bir hafta içinde teslimat için ek bir ücret ödemeden mobilyalarına kavuşuyor. Platforma üye olan kişilerin ürün iadesi ve değişimi seçeneklerine sahip olduğunu da belirtelim. Ayrıca kiralama sonrasında ürünü size uygun ödeme seçenekleriyle satın almanız da mümkün.

Şu an için New York City, San Francisco, Los Angeles ve Orange County'de hizmet veren Feather, bu yeni yatırım ile birlikte tohum ve A serisi yatırım turları dahil olmak üzere toplamda 46 milyon dolar yatırım almış oldu. İlerleyen dönemde yeni pazarlara açılmayı planlayan şirket, özellik iş nedeniyle sık sık taşınmak durumunda olanların gözdesi olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.