Elektrikli otomobiller için powerbank üreten girişim: EP Tender

Fransa merkezli EP Tender girişimi ise elektrikli otomobillerin en büyük sorunu olan menzil ve pil konusu ile ilgili çözüm üretiyor.
Elektrikli otomobiller için powerbank üreten girişim: EP Tender

Her geçen gün otomotiv dünyasının geleceği olarak görülen elektrikli otomobiller üzerine çözümler üreten girişimler karşımıza çıkıyor. Bugün karşımıza çıkan Fransa merkezli EP Tender girişimi ise elektrikli otomobillerin en büyük sorunu olan menzil ve pil konusu ile ilgili çözüm üretiyor.

Oldukça basit bir çözüm sunan EP Tender, temelde elektrikli otomobilleri için bir nevi powerbank üretiyor diyebiliriz. Otomobilinizin arkasına bağlayabileceğiniz içinde pil olan küçük karavanlar üreten EP Tender, bu sayede menzilinizi artırmanıza olanak sağlıyor.

Söz konusu pil karavanlarını kiralamayı hedefleyen EP Tender, karavan başına 37 dolarlık bir kiralama ücreti talep edecek. Otomobilinizin pili bittiğinde devreye girecek olan pil karavanları otomobiline ekstra 60 kilowatt saatlik bir pil gücü sunacak.

Elektrikli otomobili ile uzun yolculuklar yapmak isteyenler için oldukça başarılı bir çözüm sunan Paris merkezli EP Tender, elektrikli otomobillerin en büyük problemini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Şimdiden gelecek planını çizen EP Tender, 2024 yılında kara geçmeyi ve 60 bin kullanıcıya geçmeyi planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.