Yüz yüze mağazadaki deneyimi iyileştirmek mobilden geçiyor

Yüz yüze mağazalarda hala ticaretin neredeyse %90'ı yapılırken müşteriye özel teklif sunma açısından benzer bir e-ticaret deneyimi yaşatmak perakendeciler için daha önemli hale geliyor.
Yüz yüze mağazadaki deneyimi iyileştirmek mobilden geçiyor

Kişiselleşmiş deneyimin müşteriler için gittikçe daha değerli olduğundan bahsetmekteyiz. 2020'deki perakende trendlerinden biri olarak görülen kişisel alışveriş online işlemlerde daha kolay uygulanmakta ancak ticaretin yoğun olarak döndüğü yüz yüze kanallar için tam entegrasyon henüz sağlanmış değil. Burada perakendecilere ve yüz yüze mağazalardaki akıllı aynalar, kiosklar, hızlı kasalar gibi yatırımlara büyük rol düşmekle birlikte ödeme sistemleri için de alınması gereken aksiyonlar bulunmakta. 

Kişiye özel tekliflerin sunulması alışverişi hızlandıran ve ödeme aşamasına getirdiği için yüz yüze mağazalarda müşterilere ulaşmak ve geçmişlerine göre öneri sunabilmenin yollarını bulmak artık daha kritik. Son dönemlerde yapılan bazı araştırmalara göre de müşterinin tanımlanması ve kişiselleştirme neredeyse 10 kişiden 6'sı için mağaza ya da marka ile angaje olmak için gerekli görülüyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.