SPONSORLU

JUSTWork Ofis Kampüs: En iyi ekiplere, en iyi çalışma ortamını sunuyor!

Google, Facebook, Amazon gibi teknoloji şirketlerinin ofis kampüslerinden ilham alarak tasarlanan “JUSTWork Ofis Kampüs”, ilk kez Meydan İstanbul’da kapılarını açıyor…
JUSTWork Ofis Kampüs: En iyi ekiplere, en iyi çalışma ortamını sunuyor!

‘Yeni Jenerasyon Ofis Kampüs’ modelini ilk defa Türkiye’ye getiren JUSTWork, maliyet avantajları ve kapsamlı kampüs olanaklarıyla, iş dünyasını yepyeni bir çalışma kültürü, işbirliği ekosistemi ve konforla tanıştırıyor.

JUSTWork Kurucu Ortağı ve CEO’su Roy Kömürcü’den yeni jenerasyon JUSTWork Kampüs’ü ayrıştıran faktörleri öğrenin;

Günümüzde şirketlerin en kıymetli varlığı nitelikli insan kaynağıdır ve ekiplerin bulundukları ofis ortamı, çalışanların motivasyonunu etkileyen en önemli faktörlerden biridir.

Bu durumu; Google, Apple, Facebook, Amazon, Microsoft gibi Dünya’nın önde gelen teknoloji şirketleri fark ederek kendilerine özel ofis kampüsler inşaa etmişlerdir. Biz de JUSTWork Ofis Kampüs’ü lider teknoloji firmalarından ilham alarak ortak kullanım modeliyle açıyoruz.

JUSTWork’ün modüler tasarım sayesinde 4 kişiden 200 kişiye kadar özel ofisler tasarlayabiliyoruz;

Ortak kullanım modeliyle çalışan JUSTWork, üyelerinin farklı ihtiyaçlarına alternatif çözümler sunuyor. JUSTWork üyeleri, konforlu ortak çalışma alanlarında tek başlarına çalışabilirken büyümekte olan şirketler hazır ofislerden faydalanabiliyorlar. Orta ve büyük ölçekli şirketlere ise hiçbir ofis yatırımı yaptırmadan, kendi departman yapılanmalarına ve taleplerine göre mimari ekibimiz ile ideal ofislerini tasarlayabiliyoruz.

İhtiyacınız olan her şey JUSTWork Kampüs’te..

JUSTMeet Toplantı Odaları, JUSTShare Amfitiyatro, JUSTWorkout Spor Salonu, JUSTRefresh Duş Alanları, JUSTMusic Müzik Stüdyosu, JUSTPodcast Broadcast ve Youtube Stüdyosu, JUSTBreathe Yeşil Bahçe, JUSTRelax Uyku Odaları gibi JUSTAyrıcalıkları ve dahası JUSTWork Kampüs’te sizleri bekliyor.

Düzayak ofis konforu;

JUSTWork Kampüs, 10.000 metrekarelik yatay alanda 1.500 üyeye ev sahipliği yapacak olup, tüm JUST üyelerine ek bir efor göstermeden çalışma verimliliğinde artış ve sosyal etkileşim imkanı sunuyor.

Minimum maliyet, maksimum verimlilik;

JUSTWork Kampüs’te maksimum verimliliği sağlayan teknolojik altyapımız ve çevre-dostu mimarimizle, ölçek-ekonomisinden faydalanarak diğer ofislere kıyasla yaklaşık %20 oranında maliyet tasarrufu sağlıyoruz.

JUSTWork’te üyeler, ofis kurulumu, operasyonel süreçler gibi zaman ve maliyet gerektiren işlerle uğraşmak zorunda kalmıyorlar. Ofis bakım ve onarım, elektrik, su, doğalgaz, temizlik, güvenlik, otopark, çay-kahve, atıştırmalıklar gibi hizmetler üyelere ücretsiz olarak sağlanıyor.

İş çıkışı ne yapalım?

JUSTWork ilk ofis kampüsünü finans merkezinin kalbinde yer alan, 175 markaya ve 5.200 araçlık ücretsiz otopark alanına ev sahipliği yapan Avrupa’nın en büyük açık hava yeşil-çatılı Alışveriş ve Yaşam merkezi olan Meydan İstanbul’da açıyor.

Açılışa özel indirimli fiyatlar;

Siz de açılış fırsatlarından faydalanarak JUSTWork Kampüs’te yerinizi şimdiden alabilirsiniz…

Şimdi Keşfet: www.just-work.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.