Medianova yazılım ekibinin webinar odağında SaaS projesi: Wezone.io

Sunum veya eğitim gibi konularda internet üzerinden canlı yayın yapmak isteyen herkesin kullanabileceği Wezone, ücretsiz olma ve anlık aktivasyon gibi özelliklere sahip.
Medianova yazılım ekibinin webinar odağında SaaS projesi: Wezone.io

Türkiye'nin önde gelen streaming servis sağlayıcılarından biri olan Medianova, yurt dışı pazarına açılmaya yönelik attığı global adımların yanına bir de SaaS webinar platformu ekledi. Sunum veya eğitim gibi konularda internet üzerinden canlı yayın yapmak isteyen herkesin kullanabileceği Wezone.io, ücretsiz paket de dahil olmak üzere anlık aktivasyon, konuşmacı değişikliği gibi özelliklere sahip.

Beta olarak kullanıma sunulan Wezone.io, büyük kurumlarda şirket içi network altyapısına entegre edilerek özellikle telekom, finans ve sağlık gibi sektörlerde kurum içi canlı yayın yapma olanağı da sağlıyor. Wezone.io ile ilk yılın sonunda 10 bin kullanıcıya ulaşılması bekleniyor.

Ücretsiz, standart, Pro ve kurumsal olmak üzere 4 farklı paket sunan Wezone, standart paketini aylık 19 dolardan, Pro paketini ise aylık 49 dolardan satışa sunuyor. Webinarı oluşturduktan ve kime davet gideceğini belirledikten sonra kolayca paylaşmanızı sağlayan Wezone.io, büyük şirketler için kolay bir kullanım sunuyor.

Şirketin global pazardaki hedeflerine yönelik önemli açıklamalar yapan Medianova’nın CEO’su Serkan Sevim, Medianova olarak yıllardır, global pazarda büyümek ve alanlarında birçok proje yürüterek iddialı bir noktaya gelmek için çalıştıklarını paylaştı.

Hem global alanda satış olarak, hem de yıllardır Ar-Ge merkezlerinde gelişen CDN platformu ile Gartner ve Frost&Sullivan’ın global araştırma raporlarında yer aldıktan sonra ilerleyen dönemlere yönelik planlarımızı daha da geliştirdiklerini de paylaşan Sevim, bu yöndeki çalışmalarının ilkinin dünyada hızlı büyüyen web seminer (webinar) sektörüne yönelik platform olduğunu da belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.