Mynet Funpac’in oyunu Homer City, ABD App Store’da en çok indirilen uygulama oldu

Funpac tarafından ABD pazarına sunulan Homer City, App Store’daki ilk haftasında en fazla indirilen uygulama ve oyun oldu.
Mynet Funpac’in oyunu Homer City, ABD App Store’da en çok indirilen uygulama oldu

Funpac tarafından ABD pazarına sunulan Homer City, App Store’daki ilk haftasında en fazla indirilen uygulama ve oyun oldu. Homer City, sadece oyun kategorindeki rakiplerinin değil; aynı zamanda TikTok, Instagram gibi sosyal platformları da geride bıraktı. 

Oyuncuların vuruş becerilerini test eden Homer City'yi ABD pazarına sunan Funpac, oyun geliştiricilerini uluslararası çapta desteklemeyi amaçlıyor ve bunun için önemli oyun stüdyolarıyla iş birliği yapıyor. Funpac, oyun geliştiricilerin pazardaki güçlü rekabet ortamından dolayı karşılaştıkları zorlu kriterleri aşmalarına yardımcı oluyor.

Şirket, Mynet Games’in 2019’da Apple tarafından yayınlanan, en çok indirilen oyunlar listesinde PubG ve Subway Surfers ile birlikte ilk 3’te olan Kelime Savaşı’nı da geliştiren 50 kişilik ekibin tüm yazılım ve oyun tecrübesinden yararlanıyor. Bununla birlikte oyun yapımcılarına mentorluk, koçluk, oyun dizaynı ve pazarlamanın yanı sıra gerektiğinde kod yazımı gibi teknik destek de verebiliyor. 

Funpac Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Aksoy, Funpac olarak mobil oyun yayıncılığına hızlı bir giriş yaptıklarını, ABD pazarına sundukları ilk oyun olan Homer City'nin henüz ilk haftasında en çok indirilen oyunlarda 1 numaraya çıktığını söylüyor. Profesyonel bir ekip ve sağlam bir maddi yapının sahip olduğu deneyim, bilgi ve güçle oyun geliştiricilerin yanında yer aldıklarını belirten Aksoy, rekabetçi bir ortamda oyun yapımcılarının üzerinden yükü aldıklarını, onlara sadece oyunlarına odaklanmanın kaldığını da sözlerine ekliyor.

Homer City'yi iOS kullanıcıları buradan indirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.