Zorlu Holding’in girişimcilik platformu Parlak Bi’Fikir’in ilk döneminde yatırım alan girişimler ConectoHub ve AbilityPool oldu

Girişimler, bu ortaklık kapsamında, Zorlu Holding’den hukuk, muhasebe, finans, iletişim gibi birçok destek de alacak.
Zorlu Holding’in girişimcilik platformu Parlak Bi’Fikir’in ilk döneminde yatırım alan girişimler ConectoHub ve AbilityPool oldu

Zorlu Holding’in kurum içi girişimcilik platformu Parlak Bi’Fikir’in ilk döngüsünde yatırım alan iki takım Zorlu Holding ile ortaklık anlaşması imzaladı. 6 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen imza töreninde, Zorlu Holding, altı aylık zorlu bir süreç sonucunda seçilen ConectoHub ve AbilityPool takımlarına ortak oldu. Girişimler, bu ortaklık kapsamında, Zorlu Holding’den hukuk, muhasebe, finans, iletişim gibi birçok destek de alacak.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu, inovasyonu harekete geçiren kurum kültürünü, alttan gelen fikirlerle besledikleri kurum içi girişimcilikle her geçen gün daha da geliştireceklerini söyledi ve kurumlar ve şirketler için inovasyon kültürünün önemine değindi.

Parlak Bi’Fikir kapsamında yatırım alan girişimlerden kısaca bahsedelim.

ConectoHub: Ekiplerin iş birliği içerisinde çalışmasına ve aynı anda birçok işi yürütüp takip etmesine tek uygulama ile olanak sağlayan bir platform. “Proje Yönetimi”, “Sosyal İntranet" ve "Kurum İçi İletişim Uygulaması” olmak üzere üç ayrı fonksiyonu bulunuyor. Uygulama ile çalışanlar; karışık organizasyonlara, uzun ve sıkıcı listelere son verebiliyor, projelerini takip edip görevleri atıyor ve dosyalarına kolayca erişebiliyorlar. Toplantılarını ConectoHub ile ayarlayıp takımlarıyla iş birliği içerisinde organize olabiliyor. Kurum içi iletişimin tüm araçlarını tek bir platformda mobil ve web tabanlı bir uygulama ile kullanabiliyor.

AbilityPool: Kurumların çalışanlarının farklı yeteneklerini keşfederek, gönüllülük yönetimini daha etkin yönetmelerini sağlayan dijital bir platform. Bu platform, kurum çalışanları veya üyelerini, Sivil Toplum Kuruluşları veya yine kurum çalışanlarının veya üyelerinin oluşturduğu gönüllülük projeleriyle tek bir ortamda bir araya getiriyor. Bunu da kullanıcıların ve projelerin yetenek, ilgi, zaman planı vb. konularda uygunluklarına göre sağlıyor. Şirketler için gelecekte işveren markası olma, sürdürülebilir olma ve çalışan bağlılığı gibi konularda gönüllülük alanında dijital bir dönüşüm vaat ediyor ve şirketlerin çalışanlarını daha yakından tanımasının önünü açan bir yaklaşımla çözüm sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.