AI Image Enlarger: Yapay zeka desteğiyle görsellerinizin kalitesini arttırıyor

Görselinizi sunucuya yükledikten sonra AI Image Enlarger'ın analiz süreci başlıyor ve fotoğrafın çözünürlüğü makine öğrenmesi ile yükseltiliyor.
AI Image Enlarger: Yapay zeka desteğiyle görsellerinizin kalitesini arttırıyor

Şimdiye kadar görsel alanda faaliyet gösteren yapay zeka araçlarına birçok kez yer verdik. AI Image Enlarger da yapay zeka destekli bir görsel iyileştirme aracı. Tarayıcı üzerinde kullanılabilen bu araca kolayca görsel yükleyebiliyor ve görselinizin yüksek çözünürlüklü versiyonuna hızlıca kavuşabiliyorsunuz. 

Araçtan ücretsiz olarak faydalanmak istiyorsanız, yükleyeceğiniz görselin, 5MB'dan az ve 1200×1200 pikselden küçük olması gerektiğini söyleyelim. Bunun yanı sıra .jpg .jpeg ve .png formatları da AI Image Enlarger tarafından destekleniyor. Görselleri araca yükleyebilmeniz için siteye kayıt olmanız  gerektiğini de belirtmekte fayda var

AI Image Enlarger'ın Premium ve Pro paketleri de bulunuyor. Aylık 14.99 dolar olan Premium pakette ayda 2000x2000 piksel çözünürlüğündeki 99 görseli getirebiliyorsunuz. Aylık 39.99 dolar olan Pro pakette ise işeyebileceğiniz görsel sayısı 199'a ulaşıyor. 

Görselinizi sunucuya yükledikten sonra AI Image Enlarger'ın analiz süreci başlıyor ve fotoğrafın çözünürlüğü makine öğrenmesi ile yükseltiliyor. Son adımda ise size görselinizi indirmek kalıyor. Ben AI Image Enlarger test etmek için Google'dan bulduğum 260x256 px çözünülüğündeki bir kedi görselini araca yükledim.

Görselin çözünürlüğünün 4x yükseltilmesini işaretledim ve 1024x1024 px çözünürlüğünde bir fotoğraf elde ettim. Ortaya çıkan sonuçta, yapay zekanın iyileştirme yaptığı kısımları da açıkça görebiliyorsunuz. 

Eğer AI Image Enlarger'ı tarayıcı üzerinde kullanmak istemiyorsanız, uygulama olarak bilgisayarınızda ve telefonunuzda kullanabilirsiniz. Windows ve MacOs işletim sistemleri için uygulaması bulunan AI Image Enlarger'ın, iOS ve Android uygulamaları da mevcut. 

AI Image Enlarger, derin öğrenme uygulamasını geliştirirken, algoritmanın süreci öğrenmesi için yüzlerce ve hatta binlerce fotoğraftan faydalandığını belirtiyor. Eğitim sürecinden sonra ise şirketin ortaya koyduğu yapay zeka çözümü, görselleri analiz edebilecek ve çözünürlüğü yükseltirken detaylar ekleyebilecek seviyeye ulaşmış durumda. Şirketin tüm bu süreci kusursuz ve en hızlı şekilde tamamlamak için yapay zekaya özel yeni nesil bir GPU kullandığını da belirtelim. 

Bu arada konu görselleri bir sunucuya yüklemek olduğunda birçok kişi ücretsiz olduğu için bu araca tereddütle yaklaşabilir. Ancak AI Image Enlarger, sitesinde yüklenen görselleri her 2 saate bir sildiğini ifade ediyor. Super-Resolution Convolutional Neural Network alt yapısı kullanan girişimin tüm amacı aslında makine öğrenmesi ve derin öğrenme algoritmalarını eğitmeye devam etmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.