SPONSORLU

Adjust ile pazarlamanın temellerine hakim olun

Ücretli pazarlama devamlı evrimleşiyor ve buna ayak uydurmak sizin göreviniz.
Adjust ile pazarlamanın temellerine hakim olun

Bu, işe yeni başlayanlar için biraz göz korkutucu olabilir. Endüstri devamlı yeni trendler ve teknolojilerle evrilirken bir pazarlamacı olarak bilgi birikiminizi efektif olarak geliştirip aynı zamanda karşılaşabileceğiniz fırsatları ve zorlukları nasıl değerlendirebilirsiniz? 

Tam da bu yüzden Adjust, pazarlama stratejilerinizi uygularken zor kararları akıllıca alabilmenizde size çok yararlı olacak ücretli pazarlama temellerini hızlıca öğrenebilmeniz için Temellere Dönüş Rehberi'ni hazırladı. 

Temellere Dönüş: Adjust Mobil Pazarlama Rehberi 2020'yi buradan indirin.

Ücretli pazarlama, funnel ve köprü temas noktalarını kapsayarak evrimleşirken, olumlu sonuçlara yön veren, ölçen ve yineleyen yetenekler geliştirmek pazarlamacılara düşüyor. Kariyerinize yeni başlıyorsanız bu gözünüzü biraz korkutabilir. İşin kendisinin ötesinde, bilginizi artırma ve yeteneklerinizi geliştirme ihtiyacı hissedeceksiniz çünkü bütün kullanıcı kazanımı sorunlarınızı tek seferde çözeceğini iddia eden çözümlerden kaçınmanız gerek. Farkedeceğiniz üzere böyle bir çözüm yok. Bir profesyonel pazarlamacı olmak için sarf edeceğiniz eforun yerine hiçbir şeyi koyamazsınız. Ama hakim olmanız gereken bilginin büyüklüğü sizin gözünüzü korkutmasın. Öğrenmeniz gerekenleri küçük parçalara ayırın ve en kısa sürede zirveye ulaşın.

Öğrenmek için daha önce hiç bu kadar önemli bir zaman olmamıştı. Mobil teknoloji, masaüstü, TV ve diğer cihazları geride bırakarak dijital ve online dünyanın amiral gemisi oldu. 2018'de mobil abonelikler küresel popülasyonun sayısını geçti: 7.9 milyar bağlantı vs. 7.7 milyar insan. Şirketiniz adını insanlara duyurmak istiyorsa bunun mobil'den başka bir yolu yok. İnsanlar hayatlarını yönetmek, markalarla iletişim kurmak, iş yapmak, ödeme yapmak ve hatta dua etmek için bile mobil cihazlarına bağlı durumdalar. 

Reklam yoluyla angajman, pazarlamacıların kitleleri segmentlere ayırma, hedefleme ve yeniden hedefleme yeteneklerine hakim olmasını gerektiriyor ve aynı zamanda her kampanyanın performansını ölçmenin doğru yollarını bulmak ayrı bir zorluk oluşturuyor. Bunun ötesinde, çok kompleks bir ekosistemi anlayıp onunla beraber çalışmanız gerekiyor. Ajanslardan app yayımcılarına, analitiklerden attribution'a, SSP'ler, DSP'ler ve reklam ağlarına kadar kimin ne yaptığını ve neden yaptığını bilmek sizin işiniz.

Adjust'ın Temellere Dönüş Rehberi işte tam burada devreye giriyor.

Alışılmadık jargonun yanında reklam formatları ve maliyet modelleri gibi bir çok seçeneği olan kavramları anlayıp aynı zamanda performansınızı ölçmek ve sonuçlarınızı takip etmek için ihtiyacınız olan önemli metrikler hakkında da bilgi sahibi olmalısınız. 

Pazarlama stratejinizi geliştirirken, kritik kampanya kurulum bilgilerini derlerken, veri sağlayıcılarınızı seçerken ve yönetirken kaçırılmaması gereken kriterleri belirlemekte kullanabileceğiniz ipuçları ve araçları içeren Adjust Temellere Dönüş Rehberi, yeni pazarlamacıların başlangıç için ihtiyaçları olan bütün temel bilgileri sade ve anlaşılır şekilde size sunuyor.

Temellere Dönüş: Adjust Mobil Pazarlama Rehberi 2020'yi buradan indirin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.