Yapay Zeka Destekli Insurtech Yatırımları [Rapor]

Son 10 sene içerisinde finansal teknolojiler alanında yaşanan büyük gelişmelerle birlikte ortaya çıkan insurtechler sigortacılık alanında etkilerini artırmaya devam ediyor. Teknolojik gelişmeleri harmanlayarak sigortacılıkta inovatif çözümler sunabilen insurtechler, çevik yapısıyla birlikte geleneksel sigortacılık iş yapış modellerinde de değişiklikleri getirmekte.
Yapay Zeka Destekli Insurtech Yatırımları [Rapor]

Son 10 sene içerisinde finansal teknolojiler alanında yaşanan büyük gelişmelerle birlikte ortaya çıkan insurtechler sigortacılık alanında etkilerini artırmaya devam ediyor.  Yapay zeka, nesnelerin interneti, tahmine dayalı analitik, blockchain ve kuantum hesaplama gibi modern teknolojik gelişmeleri harmanlayarak sigortacılıkta inovatif çözümler sunabilen insurtechler, geleneksel sigorta sektörü iş yapış modellerinde de değişiklikleri getirmekte.

Günümüzde gereklilik haline gelen dijital dönüşümden kaynaklanan yeni maliyetler ya da alınan aksiyonların istenen hızda gerçekleşmemesi de sigorta şirketlerini insurtechlere yaklaştırmakta. Insurtechlerin sektördeki değer zincirine olumlu etkisi, dijital yetenekleri barındırması, yenilikçi ürün ve hizmetleri hızlı oluşturabilmesi yeni yatırım ve iş birliklerini daha cazip hale getirmekte.

Yapay Zeka Destekli Insurtech Yatırımları [Rapor]
Yapay Zeka Destekli Insurtech Yatırımları [Rapor]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.250 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.250 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.