Mailmeteor: Gmail için e-posta pazarlama aracı

Pinterest'ten Disney'e ByteDance'e Stanford Üniversitesi'nden 100 binden fazla kurumun tercih ettiği Mailmeteor, Gmail hesabınızdan binlerce kişiselleştirilmiş e-posta göndermenizi sağlıyor.
Mailmeteor: Gmail için e-posta pazarlama aracı

Gmail'e özel e-posta pazarlama aracı Mailmeteor, Gmail hesabınızdan binlerce kişiselleştirilmiş e-posta göndermenizi sağlıyor. Tek tıkla binlerce mail göndermenin ötesinde Mailmeteor üzerinden açılma oranlarını da gerçek zamanlı olarak takip edebiliyorsunuz. 

Gsuite'in onaylanmış partnerlerinden biri olan Mailmeteor'u  eknlenti olarak Google Sheets üzerinde kullanabiliyorsunuz. Mailmeteor'u kullanmak için Google Sheets'te oluşturduğunuz e-posta listesinde, eklentiyi aktif hale getirmeniz yeterli. Eklenti üzerinden e-posta şablonu oluşturup, onları kaydedebilir ve e-postaları göndermeden önce kolayca görüntüleyebilirsiniz. 

GDPR uyumlu olan ürünün kişisel verilerinizi korumak konusunda ciddi bir hassasiyete sahip olduğunu da belirtelim. Mailmeteor'un ücretsiz ve Premium olmak üzere İki farklı paketi bulunuyor. Eklentinin ücretsiz paketinde günde 100 e-posta gönderebiliyorsunuz. Ücretsiz pakette e-postaların açılma oranını takip edebiliyor ve e-postaları göndermeden önce görüntüleyebiliyorsunuz. fiyatı aylık 7.99 dolar ile yıllık 29.99 dolar arasından değişiyor. 

Premium pakette ise günde 1500 e-posta gönderebileceğinizi söyleyelim. Gerçek zamanlı e-posta takibi yapma, dosya ekleme ve takma isim ile e-posta göndermek gibi özelliklere de Premium paket ile erişmeniz mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.