SPONSORLU

Sodexo’lular, Misket Ödül Programı ile bedava yemeğin tadını çıkarıyor

Sodexo kart sahipleri, harcamalarında yüzde 10’a varan ek bakiye kazandıran ödül programı Misket sayesinde bugüne kadar tam 200.000 yemeği bedava yedi.
Sodexo’lular, Misket Ödül Programı ile bedava yemeğin tadını çıkarıyor

Türkiye genelinde 45.000’den fazla anlaşmalı kafe, büfe ve restoran ile seçme özgürlüğü sunan Sodexo Restaurant Pass yemek kartı, çalışanların hayatını kolaylaştıran ayrıcalıklar sunuyor. Bu ayrıcalıklardan biri olan Misket Ödül Programı, Sodexo’lulara harcadıkça yüzde 10’a varan ek bakiye kazandırıyor ve ay sonunda bakiyenin erken bitmesi derdine son veriyor. Misket üyesi restoranlarda kazandıkları misketleri aynı restoran ağında gönüllerince harcayabilen Sodexo’lular, bu sayede ayda ortalama iki öğle yemeğini bedava yiyor.

Tam 200.000 bedava öğle yemeği

Misket Ödül Programı’ndan faydalanan 95.000 Sodexo’lu, Misket üyesi restoranlarda bugüne kadar yaptıkları harcamalarında 4 milyona yakın misket kazandı. Her biri 1 TL’ye karşılık gelen misketler sayesinde Sodexo’lular tam 200 bin bedava yemek avantajından yararlandı.

Misket’e katılmak çok kolay

Misket programından faydalanmak ise oldukça basit. Çalışanlar, ücretsiz Sodexo mobil uygulamasını indirerek uygulama içerisinden Misket programına bir kez kayıt olduktan sonra programdan otomatik olarak faydalanıyor. Kazanılan misketler, Restaurant Pass yemek kartlarına yüklenerek birikmeye başlıyor. 

Sodexo ile hem çalışanlar hem de firmalar kazanıyor

Misket Ödül Programı sayesinde firmalar, çalışanlarına sunduğu avantajlara bir yenisini ekliyor. Firmalarının hesaplarına yatırdığı bakiyeden daha fazlasını kazanabilen çalışanların memnuniyeti ve bağlılıkları artıyor. Böylece hem çalışanlar hem de işverenler kazanıyor.

Ayrıntılı Bilgi: https://www.sodexoavantaj.com/sodexo-misket-odul-programi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.