Sim kart gerektirmeden iş numarası kullanmanızı sağlayan girişim: OpenPhone

OpenPhone tarafından sunulan bir mobil uygulama sayesinde kullanıcılar sim kart veya başka bir akıllı telefona sahip olmadan iş numarası kullanabiliyor.
Sim kart gerektirmeden iş numarası kullanmanızı sağlayan girişim: OpenPhone

Y Combinator'ın mezunlarından olan OpenPhone, herhangi ikinci bir telefon veya sim kart kullanmadan iş numarasına sahip olmak isteyen kullanıcıların imdadına yetişiyor. OpenPhone tarafından sunulan bir mobil uygulama sayesinde kullanıcılar sim kart veya başka bir akıllı telefona sahip olmadan iş numarası kullanabiliyor.

Aylık 10 dolarlık bir ücrete sahip olan OpenPhone, 10 dolar karşılığında sınırsız arama, sms, mms ve sesli mesaj sunuyor. Özellikle küçük ve orta ölçekli şirketler ve freelancerlar için kolay ve uygun fiyatlı bir ikinci telefon numarası sunma hedefli ile yola çıkan OpenPhone, kısa süre önce yatırım da aldı.

Paylaşılan bilgilere göre OpenPhone, Slow Ventures liderliğinde 2 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu 2 milyon dolarlık yatırım turuna Y Combinator, Kindred Ventures, Garage Capital ve 122WEST Ventures'ın katıldığını da ekleyelim. Tek bir akıllı telefon üzerinden hem iş hem de kişisel hayatını ayrı ayrı yönetmek isteyenler için oldukça başarılı bir alternatif olan OpenPhone, iPhone, iPad ve Android cihazlar ile çalışabiliyor.

OpenPhone'un mobil uygulama ile entegre bir şekilde çalışan masaüstü arayüzüne sahip olduğunu da ekleyelim. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre şu an için 5 bini aşkın OpenPhone kullanıcısı yer alıyor. Şu an için OpenPhone platformunun sadece ABD ve Kanada'daki numaralar için kullanılabildiğini de ekleyelim.

Elde ettiğiniz iş numarasının birden fazla kişi tarafından kullanılabilmesi için çalışmalar da yapan OpenPhone, Slack entegrasyonuna da sahip. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar bir arama veya SMS atıldığında Slack'ten bildirim alabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.