SPONSORLU

Sodexo Yenilikçi Çözümleri ile Yemek Kartı Sektörünün Dijitalleşmesine Öncülük Ediyor!

Yenilikçi çözümleri, teknolojik ürün ve hizmetleriyle Sodexo, sektöründe dijital devrimin öncüsü oluyor.
Sodexo Yenilikçi Çözümleri ile Yemek Kartı Sektörünün Dijitalleşmesine Öncülük Ediyor!

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, müşterilerinin, kullanıcılarının ve üye iş yerlerinin hayatını kolaylaştıracak ve iş süreçlerine değer katacak yenilikçi ürün ve hizmetler tasarlamaya devam ediyor.  Paydaşlarının günlük hayatlarında yaşadıkları zorlukları keşfederek, bu zorlukları dijital değer teklifleri ile aşmayı hedefleyen Sodexo, yakın dönemde yemek kartı sektörünün 3 önemli paydaşına yönelik 3 ayrı lansmanı hayata geçirdi:

1 – İşverenlerin fiziki kart dağıtım sorunları Mobil Kart ile ortadan kalkıyor

Sodexo’nun Restaurant Pass için sunduğu tüm hizmet ve ayrıcalıkları ücretsiz sunan, fiziki olarak basılmayan ve sektörde bir ilk olan Mobil Kart; firmaların çalışanlarına fiziki kart dağıtım sürecinde yaşanabilecek sorunları ve gecikmeleri ortadan kaldırıyor, firmalara dakikalar içerisinde yemek kartı üretme imkanı tanıyor. Mobil Kart, özellikle çalışan sayısı ve sirkülasyonu yüksek, farklı lokasyonlarda çalışanları olan firmalara büyük avantaj sağlıyor. Çalışanlar ise Sodexo Mobil Uygulaması’nda profil oluşturarak kullanabilecekleri Mobil Kart ile kolay, hızlı ve güvenli ödemenin tadını çıkarıyor.

2 – Çalışanların kart taşıma zorunluluğu Mobil Ödeme ile sona eriyor

Mobil Ödeme özelliği sayesinde, Sodexo Mobil Uygulaması’nın yüklü olduğu her akıllı telefonu yemek kartına dönüştüren Sodexo, kart taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Kartları yanlarında olmasa dahi kullanıcılar, hızlı ve güvenli ödemenin kolaylığını yaşıyor. Çalışanlar ayrıca mobil ödeme yapabilecekleri anlaşmalı üye iş yerlerini de Sodexo Mobil Uygulaması üzerinden pratik bir şekilde görüntüleyebiliyor.

3 – İnternete Bağlanan Tüm Cihazlar Cep POS sayesinde POS’a Dönüşüyor

Sodexo güvenilir iş ortağı olma misyonuyla üye iş yerlerinin de hayatını kolaylaştırarak, onların iş süreçlerini dijitalleştiriyor. Sodexo’nun fiziki POS cihazı olmadan, internete bağlanan tüm cihazlardan güvenli ödeme alınmasını sağlayan yeni teknolojisi Cep POS, üye iş yerlerinin maliyetlerini azaltıyor, verimliliği artırıyor. Cihaz taşıma ve bulundurma zorunluluğunu ortadan kaldıran Cep POS, en yoğun saatlerde bile kasalarda uzun kuyruklara son veriyor ve iş yükünü önemli ölçüde hafifletiyor. Her zaman yenilikçi çözümlerle hayatı kolaylaştıran Sodexo, Cep POS ile üye iş yerlerine toplu fatura kesebilme imkânı da veriyor.

En önemli önceliği tüm paydaşlarına avantaj sağlayan dijital değer teklifleri yaratmak olan Sodexo, bu doğrultudaki yatırımlarına ve iş ortaklıklarına devam ederek, sektördeki öncü marka konumunu korumayı hedefliyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.sodexoavantaj.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.