Dijital hastane platformu Bulutklinik, 2 bin kliniğe ulaştı

2019 yılın air verilerini paylaşan Bulutklinik girişimi 2018 yılı ile kıyaslandığında önemli bir büyüme yaşadı.
Dijital hastane platformu Bulutklinik, 2 bin kliniğe ulaştı

Dijital hastane platformu olarak karşımıza çıkan Bulutklinik girişiminin daha önce Webrazzi Arena 2018 sahnesinde yer aldığını sizlere aktarmıştık. 2019 yılın air verilerini paylaşan Bulutklinik girişimi 2018 yılı ile kıyaslandığında önemli bir büyüme yaşadı.

2018 yılında 1095 kliniğe ulaşan Bulutklinik, 2019 yılında ise 2 bin kliniğe erişti. Bulutklinik tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim toplamda 3 bin kullanıcıya ulaştı. Karşılaştırmak gerekirse 2018 yılında Bulutklinik'in 1550 kullanıcısı bulunuyordu.

Paylaşılan bir diğer önemli bilgi ise Bulutklinik'in kaç hasta için hizmet verdiği. Bulutklinik'in 2019 yılına ait verilerine göre girişim, 345 bin hastaya 130 bin reçete ile hizmet verdi. Kırgızistan ve Azerbaycan’da satış yaparak yurt dışı pazarına da giriş yapan Bulutklinik, modüler bazda bölünmüş hizmetlerin aksine kapsamlı bir altyapı sunmayı amaçlıyor.

Bu sayede girişimin, iş yeri hekimlerinden güzellik merkezlerine, diş kliniklerinden tıp merkezlerine kadar farklı merkezlere ulaşması da mümkün oluyor. Girişimin en önemli avantajı ise Sağlık.Net, e-Fatura gibi devlet entegrasyonları ile müşterilerine büyük kolaylıklar sunması.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.